stailer

Poate că nu ești neapărat un mare fan al tehnologiei și nu te avânți imediat să încerci ceva nou în materie de tehnologie. Totuși, ai un smartphone și ești aliniat cu tendințele actuale. Adică preferi să cumperi online, de la alimente la haine, preferi să faci plăți online, pentru că este mai simplu. Ei bine vei aprecia numaidecât și Stailer și iată de ce.

#1 Mai simplu să te programezi la salon

Ai făcut asta de zeci de ori. Programarea online a devenit se pare o tendință a zilelor noastre. Înainte să mergi la medic sau la aproape orice cabinet ai nevoie de programare. Însă mai eficient vei fi dacă vei face asta online. Stailer tocmai pentru asta a fost creat, să ușureze munca celor care își caută un loc liber la un salon.

Pentru a afla cum funcționează Stailer in acest articol vezi alte detalii.

#2 Este gratuit

Nu este necesar să îți instalezi vreo aplicație, să introduci date de card, să plătești ceva online, să plătești pentru a rezerva loc. Pur și simplu accesezi pagina, introduci în câmpul de căutare ce serviciu te interesează, în orașul dorit, la ora și la data dorită. Ai de ales între saloanele din Iași, Cluj, Timișoara, Oradea sau București, servicii pe care le regăsești în saloane de regulă: cosmetică, coafură, hairstyle, masaj etc.

Serviciile se adresează atât bărbaților, cât și femeilor.

#3 Găsești rapid un loc liber

Marea problemă cu care ne confruntăm mai ales acum este lipsa de timp. Nu ne mai permite timpul să facem câte ne-am dori, nu ne permite timpul uneori să așteptăm încă câteva zile până când se eliberează un loc la salon.

Nu spunem doar despre urgențe, însă în general ți-ai dori că serviciile la care apelezi să țină cont de timpul tău și nu de-al lor. Să fie totul customer oriented. Ei bine Stailer asta își propune, de aceea vei descoperi aici că este mai ușor pentru tine să găsești loc la salon atunci când tu ai nevoie și poți.

Filtrul activ îți selectează instant fix acele saloane unde există disponibilitate așa cum îți dorești. Le găsești în timp util, însă și poți programa de asemenea în timp util. Ai poate șansa de a găsi loc liber în aceeași zi, la interval de câteva ore din momentul în care ai căutat.

Cine este Stailer

Această platformă a fost lansată anul trecut și inițial se adresa publicului clujean. Însă a fost atât de bine primit de public încât s-a extins și acum vorbim despre o listă mai lungă a orașelor și a saloanelor înscrise aici.

Cei care au folosit această metodă se declară mulțumiți pe deplin de rapiditatea și eficiența acestei platforme. Pentru cei care decid să își facă și un cont aici au parte de extra beneficii, cum ar fi posibilitatea de a seta remindere de tip sms.

Află mai multe despre asta din pagina oficială. Sau intră direct și caută un loc liber la salon pentru următoarea ta vizită.

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *