oglinzi hol

Indiferent daca locuiesti intr-o casa noua sau deja esti proprietarul acesteia de ani buni, intotdeauna exista solutii de a o moderniza, de a-i da un aer de prospetime. In toata acesta ecuatie, rolul obiectelor decorative este esential intrucat prin ele iti poti exprima cel mai bine stilul, poti optine efectul final la care visezi. Sa stii ca obiectele pe care urmeaza sa le enumar le poti utiliza chiar daca locuiesti intr-o casa autentica de tara. Totul tine de cat de liber dai frau imaginatiei.

Important este ca intotdeauna sa combini cu succes confortul, cu estetica, simplitatea si caldura cu care te intampina numai un spatiu primitor. Asadar, hai sa vedem cum poti alcatui casa moderna pe care ti-o imaginezi.

1.Piesele de mobilier din lemn

Nu trebuie sa fie neaparat vorba de mobila de dimensiuni extraordinare pentru a iesi in evidenta. In fapt, stii cum se zice… micile detalii fac marile diferente. Daca ai in vedere o alegere atenta, vei observa ca fara efort vei oferi incaperilor un aer elegant, specific unei case moderne. Evita totusi aglomerarea acestora, ca operatiunea de modernizare sa nu esueze.

2. Oglinzile decorative

Mai mult ca sigur esti la curent cu tot ceea ce tine de elemente decorative, mai ales ca ai decis sa faci ceva schimbari ce le implica. Indiferent ca optezi pentru oglinzi hol, pentru dormitor sau baie, ai sanse maxime de a da un cu totul alt aer locuintei.

Le poti amplasa strategic, le poti alege un functie de celelalte articole decorative, astfel incat sa nu intreci nici o limita. De preferat este sa fie in asonanta cu tonul perdelelor si draperiilor, a peretilor, respectiv a mobilei.

3. Textilele

Intotdeauna orienteaza-te dupa calitate. Mai ales cand vine vorba de textile trebuie sa ai in vedere acest detaliu. Sunt cele care iti vor asigura confortul dupa care tanjesti, dar totodata vor schimba intreaga atmosfera din locuinta. Vei vedea ca impactul pe care il au astfel de amanunte este unul destul de insemnat, indeosebi  in ceea ce priveste starea de spirit.

4. Opritoarele de usi

Asa e ca nici nu ti-a trecut prin cap ca ar putea sa te ajute mai mult decat in scopul pentru care au fost create? Ei bine, modelele imbracate in diverse textile aspectuoase sunt, fara doar si poate, un must have. Reprezinta o cale de a oferi personalitate locuintei, de a crea un mediu intim, primitor, calduros.

5. Ceasul

Oricine are in casa ceasuri. Sunt sesizate insa numai cele care au fost puse in evidenta intr-un mod anume. Spre exemplu, o asezare strategica te va ajuta sa iti scoti ceasul din anonimat. Daca dispui de un model vintage impunator, nu te rezuma in a-l amplasa intr-un colt al holului pe care numai tu il observi. O pozitionare centrala te poate ajuta enorm in acest sens. Mai mult decat atat, ai posibilitatea de a-l face cu atat mai remarcat prin asezarea unei oglinzi in apropierea sa, una care sa ii reflecte imaginea. Cum ti se pare ideea?

O sa ma opresc aici cu exemplele. Desigur ca lista poate continua la nesfarsit – cate nu se gasesc intr-o locuinta? Daca iti doresti insa ca a ta sa fie una moderna, centreaza-te asupra celor mai sus mentionate si vei vedea ca incaperile vor capata instantaneu alt aer.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *