Achizitionarea unei masini

Achizitionarea unei masini

Bine v-am gasit dragi cititori, pentru un nou articol pe blog-ul meu. Stateam si ma uitam pe un site de anunturi, la preturi la masini, si era taxa de mediu pentru unele masini si de 1000 de euro, ceea ce mi se pare de-a dreptul incredibila, nu inteleg o masina de 500-1000 de euro, cum sa platesti taxele duble, mai bine zis cat de nebun sa fi sa faci asta, sau mai bine zis cat de nebun sa fi sa dai legea asta. Ma scuzati ca spun asta, insa trebuie sa fi foarte nebun sa pui legeaasta, sa te gandesti doar lastatul tau, nu si la oamenii de zi cu zi.

Cel mai bine este sa faceti in asa fel sa cautati un calculator, de aceea puteti incerca calculator impozit auto 2013, ca sa stiti exact cate taxe trebuie sa platiti si cat. Multi iau tzeapa in categoria asta, mai precis platesc 1000 de euro pe o masina, ei vor spune efectiv ca au facut treaba, dar de unde ca nu se intampla asta, fiind ca taxele pot costa si 5000 de euro.

Cam despre asta este vorba in Romania, pentru ca nu ii inteleg pe cei din Guvern, sau parlament sau cine propune nebuniile astea. Efectiv eu doresc sa imi achizitionez o masina, dar sincer sa fiu imi este si frica sa imi cumpar o masina, pentru ca o vreau second hand, si mi-e si frica in situatia in care platesc pentru ea 1000 de euro, si ma trezesc peste noapte ca am de platit pentru ea nu stiu cat de inmatriculare, taxa de mediu, asigurare si nu mai stiu cate chestii ca sa platesc pentru ele, cat nu face masina. Cred ca o sa platesc pentru asta, de doua ori mai mult decat ar costa o masina noua.

Aveti foarte multa grija si folositi calculatorul de impozit auto, si taxa de mediu pentru care multi sunt uimiti cat costa de mult. Cam atat si va multumesc pentru atentie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *