termostate inteligente

                 Cuvantul “acasa” trebuie sa ne sugereze confortul si relaxarea de care avem nevoie de fiecare data cand ne intoarcem obositi de la locul de munca. In verile caniculare in care aerul de afara abia se mai poate inspira avem nevoie ca in momentul in care ajungem in propria locuinta sa ne bucuram de o termperatura racoroasa. De asemenea, in iernile grele si geroase ne dorim ca acasa sa fie cald si bine.

O parte din oameni au impresia ca acest confort vine impreuna cu taxele ridicate, insa nu este deloc asa. Salus Controls isi doreste ca fiecare persoana sa beneficieze de cele mai bune conditii, astfel ca aduce pe piata din Romania termostatele inteligente ce realizeaza cu succes acest lucru.

De ce sa iti instalezi un termostat inteligent in locuinta ta

Pe site-ul www.saluscontrols.ro veti gasi cele mai moderne termostate pe care fiecare proprietar ar trebui sa si le instaleze in propria locuinta. Pana in prezent, un numar ridicat de persoane au realizat ca beneficiile pe care acestea le aduc sunt demne de luat in considerare, astfel ca si-au achizitionat cel putin unul. Motivul principal care sta la baza intrarii in posesie a unui astfel de dispozitiv consta in faptul ca ofera confortul garantat din orice casa si tototdata realizeaza economii considerabile.

Desi exista si termostatele traditionale ce vin impreuna cu o serie larga de beneficii, cele mai moderne beneficiaza de mult mai multe avantaje. De altfel, exista doua tipuri de termostate:

 • Programabile;
 • Neprogramabile

Majoritatea termostatelor neprogramabile beneficiaza de un afisaj LCD iluminat, de componente din materiale de calitate superioara ce garanteaza durabilitatea produsului, de functie anti – inghet, mai mult de atat, este foarte usor de folosit de oricine. De altfel, acesta poate fi pus in functiune doar cu doua baterii tip AA, iar confortul din locuinta va putea fi personalizat in functie de preferintele fiecaruia.

Spre deosebire de cele ce nu ofera posibilitatea de a fi programate manual, termostatele programabile beneficiaza in plus de o economisire de energie de pana la 30%, de posibilitatea de schimbare a temperaturii de sus in jos, de sensibilitate de 0.2 grade Celsius, multe programe, din care unele dintre ele presetate, iar altele modificabile de utilizator. Mai mult de atat, acestea ofera trei nivele de temperatura: de zi, de noapte si de antiinghet.

Cel mai modern termostat ce se afla in cadrul magazinului online saluscontrols.ro este noul sistem iT600. In prezent estre extrem de popular in randul clientilor datorita faptului ca vine impreuna cu o serie larga de beneficii ce trebuie luate in considerare. Iata care sunt principalele sale avantaje:

 • Temperatura din casa poate fi controlata extrem de usor, individual, in fiecare incapere, datorita faptului ca functioneaza fara fir. De asemenea, programarea poate fi facuta de la distante extrem de mari, deoarece setarile ii pot fi facute cu ajutorul internetului.
 • Este usor de instalat si poate fi amplasat oriunde.
 • Termostatul poate seta temperatura degajata de calorifere, dar si din pardosele.
 • In cazul unei pane de curent, componentele din sistemul Salus iT600 isi pastreaza setarile facute precedent, deoarece beneficiaza de functia de backup.
 • Contribuie la cresterea eficientei sistemului de incalzire si totodata a reducerii costurilor.

Mai mult de atat, pe site-ul saluscontrols.ro gasiti detalii despre urmatoarele dispozitive:

 • Seria Standard;
 • Seria S-Line Termostate;
 • Seria iT500;
 • Seria PC Controlere pentru pompe;
 • Pompe de recirculare;
 • Mag Defender MD22A Filtru magnetic.

Toate fiind spuse, Salus Controls sta la dispozitia tuturor celor care isi doresc sa beneficieze de toate aceste avantaje ce le vor imbunatati considerabil modul de viata.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *