Afla ce trebuie sa faci pentru a scapa de boala!

Afla ce trebuie sa faci pentru a scapa de boala!

Nu isi doreste cineva sa fie bolnav, dar se intampla asta. Sub o forma sau alta tine de lipsa de atentie si grija fata de propria persoana. Un complex de aspecte care sa dicteze astfel de intamplari nu este de exclus stilul de viata. Crezi ca daca nu iti vei obosi picioarele stand prea mult in picioare te vei simti mai bine. Dar statul pe scaun, statul degeaba este si el daunator pentru organism.

Lenea chiar poate fi considerata un inamic pentru sanatate. Pentru ca stand intreg organismul este afectat. Iata o lista a bolilor de care ar trebui sa fugi. Dar nu poti caci esti „ancorat”:

  • Statul pe scaun iti umfla picioarele. Pentru ca sangele nu mai circula cum ar trebui, pentru ca organismul devine lenes si venele nu mai functioneaza asa cum trebuie. Acestea la randul lor se vor ingrosa si pot forma cheaguri de sange. De la sine inteles ca nimic nu mai este cum a fost si ca sangele coagulat nu mai poate circula cum trebuie.
  • Slabirea muschilor de la picioare in special. Pe acelasi principiu ca stand organismul devine lenes muschii nu mai sunt tonifiati. Genunchii vor prelua intreaga greutate a picioarelor. Prin pozitia lor anormala, indoiti prea mult timp durerile sunt la ordinea de zi.
  • Discopatia. Inelele coloanei devin si ele mai rigide si cum lipsa de miscare te defineste vei gasi o dificultate si cand trebuie sa iti legi sireturile. Panica de boala te trimite la medic si te impinge spre medicamente cand de fapt sportul poate rezolva totul in unele cazuri.
  • Nici performantele tale nu mai sunt la acelasi nivel. Cand nu folosesti un aparat acesta se raceste si va porni mai greu urmatoarea data. Organismul este mai lenes, circulatia nu mai este aceeasi si in plus creierul nu mai este irigat si oxigenat cum ar trebui.

One Reply to “Afla ce trebuie sa faci pentru a scapa de boala!”

  1. Pentru a nu avea foarte des probleme de sanatate ai nevoie de vitamine si minerale.
    Eu am gasit aceste vitamine si minerale pe Planteea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *