Albirea dintilor- de dorit sau nu

Albirea dintilor- de dorit sau nu

Printre primele lucruri ce le observi la o persoana se numara zambetul. Asta daca exista si ar fi bine sa existe de vreme ce asta denota incredere de sine, in fortele proprii si mai ales o imagine a unui om placut. Stiai ca din lista de calitati pana la urma se considera ca a fi de un caracter placut conteaza mai mult ca alte aspecte?

Stii, ca in reclamele acelea care spun ca ar trebui sa mai zambesti, cand nu ai imaginea placuta parca incerci sa te ascunzi. Asa ca serviciul de cosmetizare si ce tine de albire dinti devine o atractie din ce in ce mai mare. Implica un tratament repetat in sedinte de-a lungul timpului, menit sa deschida nuanta dintilor cu cateva praguri. Dintii galbeni de la fumat devin albi, o schimbare majora cand vine vorba de imaginea unei persoane.

Si cu toate acestea, albirea dintilor este considerata mai degraba parte adiacenta stomatologiei, ce tine de estetica si nu de partea de urgenta spre exemplu. Ai avea nevoie de asta? Daca e sa te gandesti la aspect, la faptul ca alta masura de a pastra dintii intacti nu ai albirea dintilor ar trebui sa faca parte din viata ta, ca o cerere ce vine la un moment dat. Nu o faci in fiecare zi, cere intretinere si nu se compara ca si rezultat cu nimic altceva.

O metoda sigura de a duce la bun sfarsit ceea ce tine de albire trebuie sa vina ca un serviciu stomatologic, adica sa apelezi la un expert, la medicul stomatolog. Nu incerca sa faci de unul singur sau mai bune spus nu te increde in metode care implica un gel care chipurile il poti aplica si singur. Asta pentru ca laserul din cabinetul unui medic si nu numai reprezinta parte din succesul operatiunii in sine.

Este albirea dintilor dureroasa? La fel ca orice interventie la nivelul dintilor se considera resimtirea unor mici sensibilitati insa nimic de temut. Este de altfel parte de cosmetizare si nimic care sa afecteze sau sa sperie atat de mult incat sa nu existe incredere in acest pas. De fapt convingerea nu trebuie sa fie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *