Respectand traditiile unui eveniment precum nunta marturiile nu au cum sa lipseasca. Sunt cele care poarta o simbolistica anume, sunt cele care amintesc despre esenta acestui eveniment. Este o traditie ce tine mai mult de un stil din afara insa preluat si la noi de ceva vreme.

Cauta online marturii nunta si vei vedea ca sunt o sumedenie de optiuni. Ba unii chiar adopta ideea si in stil practic prefera sa puna si un accent pe decor in ceea ce priveste prezenta unor astfel de detalii ce ulterior ajung sa fie oferite invitatilor. Ce vei alege? Conteaza sa fie ceva reprezentantativ pentru eveniment, ceva tematic, ceva ce spune exact esenta povestii dintre miri. Iata si cateva idei:

  • Marturii americane, cele clar preluate de la straini ce pot avea diverse forme. De la semnul de carte si pana la lingurita argintie, de la evantai la un desfacator de sticle exista si un spirit practic al unor astfel de marturii. Dat fiind ca pun mare accent pe partea de culoare argintie integrarea in decor trebuie sa tina cont de posibilitatea de a armoniza cromatic elementele pe care le aduni.
  • Marturiile comestibile sunt de regula cele care aduc dulceata si savoarea unui desert. Asadar, alege borcanele de miere, gem si asa mai departe, home made cum ar spune americanii. Acestea pot fi produse bio, facute casa, ceea ce aduce clar si o reteta apreciata. In acest sens vei avea nevoie de borcanele specifice pentru un astfel de continut si mai deoarte talent si rabdare.
  • Bomboanele de orice soi sunt si ele parte din categoria clasica de marturii. In acest sens poti alege fie o cutie fie un saculet elegant si colorat pentru acestea. Expresia acestora tine de savoarea vietii in doi, de dulceata lor asa cum se doreste de altfel si viata in doi.
  • Lumanarile sunt si ele versatile, sunt romantice si contureaza un cadru intim si ar putea foarte bine sa fie parte din lista de tipuri de marturii pe care sa le alegi. Sunt diverse culori, aspect vizibil imbunatatit de detalii precum funde din saten sau flori si clasica eticheta.

Exista numeroase tipuri de marturii de nunta. Exista diverse culori si interpretari asa ca ramane la alegerea fiecaruia ce tip sa troneze pe mesele invitatilor. Cert este ca pe cat de mici, aceste accesorii au o mare putere de a impresiona si astfel bifezi un doi in unu: cadou si impresie pentru invitati.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *