All view lanseaza smartphone-ul A5 Quad

All view lanseaza smartphone-ul A5 Quad

Compania romaneasca AllView a intrat pe piata productiei de telefoane mobile 2008. De atunci, compania a evoluat mult incercand sa aduca pe piata smartphone-uri si tablete la nivel competitiv cu firmele mondiale din domeniu. 

Cu o calitate inalta a produselorsi cu preturi relativ mici compania este intr-o continua crestere si dezvoltare. Cel mai nou smartphone scos pe piata de catre aceasta companie este modelul AllView A5 Quad. Care sunt principalele lui caracteristici aflati in randurile ce urmeaza.

Deviza ce vine odata cu lansarea noului model de smartphone este „Traieste viata la maxim!”. Este dotat cu un procesor Quad Core de 1,3 GHz, are un display de 4,3″ si doua camere foto.

Sistemul de operare folosit la AllView A5 Quad este Android Jelly Bean 4.2. Se ofera conectivitate 3G prin intermediul HSPA. Sunteti conectati la jocuri, social media, muzica si foarte multe aplicatii utile in diverse domenii si pentru diferite intrebuintari cotidiene.

Impresioneaza mai ales la partea de multi tasking si browsing bineinteles datorita procesorului de ultima generatie.

Asa dupa cum am spus, telefonul este dotat cu doua camere foto. Prima din ele, camera principala este un Omnivision de 5MP si dispune de Led Flash si de autofocus. Are o multime de functii ingenioase care iti vor permite sa imortalizezi asa cum se cuvine orice moment care doresti sa dainuiasca.

Prin intermediul unui player video inteligent, poti comunica pe skype sau naviga pe internet si in acelasi timp, poti tine permanent videoclipul pe care il urmaresti, pe ecranul principal.

Telefonul este dotat si cu functia de HD Voice astfel incat sunetele si zgomotele de fundal sunt mereu reduse, oriunde te-ai afla.

Nu in ultimul rand va amintim ca va puteti accesoriza noua achizitie cu cele mai interesante capacuri de protectie, create special pentru acest model de telefon.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *