Ca un facut parca, trei dintre cele patru nou promovate, 75% procentual vorbind, acuza intalnirea cu Liga 1 dupa ce au strans numai cate 1 punct de fiecare in cele patru etape scurse deja. Pe rand, CS Turnu Severin, Gloria Bistrita si CSMS Iasi, adversara campioanei in exercitiu de astazi, nu au facut fata cu brio testului de rezistent. Ba mai mult, iesenii au reusit, daca putem spune asa, sa incaseze un total de 10 goluri, in vreme ce in dreptul celor marcate sta afisat un fad „5”, semn ca linia defensiva conceputa de catre antrenorul Ionut Popa nu sta prea grozav, ba dimpotriva.

Acestea fiind spuse, consider inutila prezentarea formatiei din Gruia, formatia care si-a trecut in cont un nou titlu, al patrulea, la finele unei stagiuni mai agitate ca niciodata. In pofida lotului numeros, miscarile de trupe ale lui Ioan Andone se pot rasfrange in principiu doar la mijlocul terenului, acolo unde pot evolua doi jucatori de valori sensibil egale, si anume Godemeche sau Vass. Un mic semn de intrebare planeaza si asupra postului de portar – Felguieras sau Stancioiu? In rest, Ivo Pinto, Maftei, Cadu, Sepsi, Sare, Sougou, Bastos, Diogo Valente si Kapetanos.

Asa cum anticipati deja, cercetand platforma Unibet – cote pariuri sportive, CFR Cluj este favorita certa la castigarea meciului, pariorii preferand sa joace in masa 1 solist (cotele au scazut de la 1.25 la 1.22). Semnalam, de altfel, ca Lionn si Edimar au fost cedati pret de un sezon portughezilor de la Rio Ave, iar Gabriel Muresan suspendat pentru gestul reprobabil din etapa precedenta.

Oaspetii urmeaza sa atace castigarea celor trei puncte puse in joc cu urmatoarea formula: Ionut Irimia, Petar Jovanovic, Alexandru Cretu, Ciprian Mitrea, Iulian Vladu (sau Tiganasu), Marius Onofras, Straton, Milea, Cl. Tudor, Cl. Ionescu si Patulea. Tincu este suspendat, iar Badic, Mihalachioaie si Nalati accidentati. Meciul e cu incepere de la ora 20:30, pe Dolcesport1, pauza fiind un prilej bun de a testa sloturi-online.com.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *