De curand incearca sa intre pe piata anunturilor online un site ce promite. Si anume tocmeli.ro. Un site care la prima vedere arata bine, placut ochiului si simplu de utilizat.

Adaugarea anunturilor este gratuit si nu cu plata. Aveti de ales mai multe categorii de anunturi online ca moda, electronice sau chiar si bijuterii de lux.

Tocmeli.ro poate fi deasemenea si o foarte buna modalitate de a-va face publicitate oferind posibilitatea de a va vinde si serviciile nu doar obiecte.

O sa enumar mai jos modalitati corecte de a scrie si a publica un anunt online pentru a fi cat mai eficient, pentru a obtine trafic pe site-ul dvs. si totodata publicitate gratuita.  Inainte de scrierea unui anunt trebuie sa tineti cont de urmatorii factori:

  • Un titlu potrivit
  • Scrierea cat mai citet si ordonat pentru ca cititorul (posibilul client) sa inteleaga exact ce oferiti
  • Un anunt bine documentat, cu toate detaliile oferite
  • Scris in asa fel incat sa para ca sunteti un profesionist
  • Adaugarea de fotografii informative

Din punctul meu de vedere titlul unui anunt este cel mai important. Daca titlul nu este formulat corect deja cititorul isi pierde interesul pentru ce oferiti desi poate oferiti ceva ok. Un titlu bun poate atrage atentia oricui, trebuie sa faca cititorul sa creada ca tu oferi ceea ce el cauta. Insa nu introduceti in titlu minciuni deoarece este recomandat la finalul anuntului dovezi de exemplu poze sau testimoniale.

 

 

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *