anvelope vara

Producatorii de pneuri recomanda schimbarea celor de vara cu anvelope de iarna in sezonul rece, cand temperatura scade sub o anumita limita. La fel se impune schimbarea anvelopelor de iarna cu cele de vara cand temperatura creste peste aceasta limita.

Dupa cum putem afla si de pe site-ul Acvila Romania – unde se pune la dispozitia doritorilor o gama larga de anvelope la preturi competitive – manevrabilitatea si aderenta pneurilor depinde de materialul compozit de cauciuc.

In acest fel pentru sezonul cald se impune folosirea de anvelope de vara, pentru o performanta optima in conditiile in care temperatura este de peste 7° C. Materialul din care sunt realizate anvelopele de vara asigura o aderenta mai buna si de asemenea o manevrabilitate a vehiculului atat pe un carosabil uscat, cat si pe un carosabil umed. Cu toate acestea, acelasi material nu este la fel de potrivit in conditiile in care temperatura scade sub aceasta limita. La temperaturi reduse, materialul din care sunt fabricate anvelopele de vara devine mai rigid, si astfel aderenta scade. Din acest motiv anvelopele de vara sunt ideale doar pentru sezonul cald.

Indiferent de categoria de autovehicol, gama de anvelope Acvila Romania ofera solutia pentru deplasare la preturi rentabile. Astfel pot fi gasite aici anvelope atat pentru autoturisme si SUV-uri, cat si pentru camioane si autoutilitare, de la diversi producatori renumiti: Dunlop, Pirelli, Michelin, Bridgestone, Goodyear si altii. Oferta bogata de anvelope garanteaza satisfactia oricarui client, indiferent de sezon, necesitate de deplasare sau echipare.

Alegerea anvelopelor potrivite poate prezenta dificultati uneori. Parerile sunt impartite: unele persoane spun ca anvelopele all-season sunt o varianta mai buna, altii considera ca doua seturi de cauciucuri – unul pentru iarna si altul pentru vara – sunt o optiune mai buna oricand. In sprijinul acestei nevoi si pentru a facilita alegerea anvelopelor potrivite, pe site-ul Acvila Romania este disponibil oricand un consultant. Acesta sta la dispozitia doritorilor, oferind recomandari si consultanta gratuita oricarui client interesat.

In acest fel, fie ca se doresc anvelope de vara – temperaturile au inceput acum sa mai creasca – fie ca solutia dorita este de anvelope all-season, la Acvila oricine poate gasi solutia potrivita.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *