apa termala tenapa termala ten

Apa termala este un real beneficiu pentru piele. Aceasta se poate administra in fiecare zi sub forma de pulverizare mai ales la nivelul tenului. Pentru cei care nu stiu apa termala vine cu un complex de minerale de care avem nevoie. Pura din punct de vedere biologic, apa termala este indicata pentru toate lumea indiferent de categoria de varsta si de tipul de ten si piele.

Apa termala- continut

Daca vei fi curios sa citesti eticheta unei sticle de apa termala vei observa ca aceasta contine minerale si nu numai. In aceasi compozitie se regaseste si siliciu, ioni de calciu si printre altele si acid boric sau chiar si seleniu. Toate acestea sunt reteta de succes pentru ingrijirea tenului.

Un prim efect al apei termale tine de tonifiere. Asta in fiecare zi si la fiecare folosire. Intretinerea tenului, pe scurt spus, este scopul principal pentru care apa termala se indica. In primul rand este antioxidant de care ar trebui sa tinem cont cu totii. Asta te ajuta sa iti pastrezi tenul si pielea tonifiate. Elasticitatea se mentine si ea prin secretia naturala de colagen si pe termen lung inseamna sa intretii pielea tanara efectiv.

Din lista de avantaje ale apei termale se numara si pastrarea imunitatii la un nivel ridicat, precum si efectul antiinflamator. Asadar, pentru orice tip de problema a tenului acest tip de apa este indicat ca si forma de tratament. E ca si cand te-ai spala cu apa pura pe ten.

Mai mult decat atat, multi folosesc acest tip de apa ca si cicatrizant sau pentru o mai buna fixare a machiajului si pentru ca acesta sa se mentina mai mult timp. Se aplica pur si simplu peste machiaj si pe langa senzatia de prospetime pe care o ofera vine si sa fixeze mai bine toate tipuurile de machiaj. Pelicula de apa termala pe care o vei aplica este in masura sa reziste chiar si pe intreaga durata a unei zile.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *