Apple lanseaza castile fara fir

Apple lanseaza castile fara fir

Recent, cei de la Apple au anuntat ca noul iPhone 7 va beneficia de o pereche de casti ce nu va avea o iesire stereo standard- la fel ca in cazul tuturor smartphone-urilor, existand zonuri care sustin ca noile casti vor fi cu adevarat uimitoare.

Asa cum ne-a invatat pana acum, Apple va lansa in cursul sezonului de toamna din acest an noul model de iPhone, adica iPhone 7. De asemenea, zvonurile cu privire la caracteristicile cuprinse de noul aparat au inceput deja sa circule in mediul online, zvonuri care, din pacate pentru compania gigant, se pare ca sunt adevarate.

Tot astfel de zvonuri au circulat si in jurul lansarii iPhone-ului 6, care sustineau ca dimensiunile noului telefon vor fi ceva mai diferite fata de versiunile mai vechi. Astfel, in ceea ce priveste iPhone 7, se pare ca firma Apple s-a hotarat sa renunte la castile cu fir cu care suntem obisnuiti in mod normal, dar si la iesirea stereo clasica- care, pana acum, permitea conectarea acestora in mod normal. Insa, se pare ca noile casti se vor conecta prin intermediul optiunilor Lightning sau Bluetooth.

De asemenea, se pare ca odata cu lansarea noului iPhone 7, Apple va lansa si o noua pereche de casti ceva mai speciale, care vor functiona fara a fi conectate fizic la telefon. Mai mult decat atat, castile Apple nu vor avea nici fire intre ele. Pe langa aceste lucruri, Apple va livra castile inr-o carcasa speciala de transport, unde va exista si un incarcator care va ajuta utilizatorii sa isi incarce castile oriunde s-ar afla.

Utilizatori nemultumiti

Daca luam in considerare planurile la care Apple lucreaza, exista sanse foarte mari ca aceste casti sa faca parte dintr-un plan adevarat si sa fie lansate oficial, odata cu lansarea iPhone 7. Din pacate, se pare ca mai bine de 200.000 de utilizatori au declarat deja ca lipsa unui port stereo clasic reprezinta un dezavantaj al noului telefon inteligent.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *