Aventura in oras strain

Aventura in oras strain

Trebuie sa recunosc ca de fiecare data cand ma relochez cu serviciul spun acelasi lucru: la inceput trebuie sa iau orasul la picior sa il descopera asa cum este el. Asta ma va ajuta pe viitor cand trebuie sa iau masina si sa plec in stanga si in dreapta. Dar crede-ma, in Bucuresti nu e loc de mers pe jos cand doresti sa exploatezi zona.

In fine, am ajuns si in punctul in care urma sa imi iau concendiu. Zic in mintea mea: toata viata am trait cu ideea ca marile aeroporturi sunt in capitala si ca este greu sa merg pana acolo, eu fiind din nordul tarii. Acum parca prinsesem aripi, eram mai mult decat incantat ca nu mai trebuia sa imi pun problema drumului pana la aeroport. Da de unde! Pe langa faptul ca este o distanta considerabila pana la aeroport eram si in punctul in care aveam bagaje si o gramada de valize, plus grija prietenei mele ca de eram barbat – si sunt – si trebuia sa imi fac datoria de reprezentant masculin.

Deci ce sa faci si cum sa fac? Am apelat pur si simplu la  servicii de inchiriere auto de la Wlcrent. Am apelat la ei din ideea ca imi era mai usor asa si chiar s-a dovedit a fi o alegere buna. M-au ajutat sa iau cea mai buna decizie in materie de masina. Acum nu era vorba de pretentii ci de faptul ca ajunsesem sa am atat de multe bagaje incat ma gandeam ca numai o masina o fi buna doar pentru carat.

Serviciile de acest gen a unei masini inchiriate poate insemna dus si intors de la aeroport. Adica iti asiguri si drumul cand te intorci pentru a sti ca nu trebuie sa cauti un taxi sau sa astepti cine stie ce prieten care a cam uitat de tine la un moment dat. Nu stiam ce sa fac si am zis sa ii sun mai intai. Dar au ei si pe site tot felul de informatii si chiar simulator de pret deci stiam pana cand sa ii sun, ce anume trebuie sa intreb.

Am inchiriat de la WlcRent un Ford de care am fost foarte multumit. Cel putin primul pas de a merge in vacanta era facut cu brio. Restul…e poveste.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *