B-MAX are o multitudine de tehnologii

B-MAX are o multitudine de tehnologii

Ieri seara,stateam pe net si ma gandeam sa intru pe niste site-uri auto, deoarece vreau sa-mi cumpar o masina pana la sfarsitul acestui an.
Am intrat pe www.tiriacauto.ro unde am descoperit noul Ford B-max,o masina mult mai mare pe dinauntru decat pare la prima vedere si care introduce in premiera sistemul inovativ de glisare a usilor spate fara prezenta unui montant central care sa incomodeze.
Pe langa designul unic, B-MAX are o multitudine de tehnologii care fac din condus o adevărată plăcere, un lucru simplu și eficient. De exemplu, sistemul Active City Stop reduce riscul sau consecintele unei coliziuni cu vehiculul aflat in fata in conditii de trafic lent, activând automat frânele în locul tău, la nevoie.Cu Ford SYNC® îți poti controla muzica și telefonul prin simple comenzi vocale – SYNC® poate chiar să citească mesajele SMS prin boxele mașinii noi iar tu poți conduce atent la drum și cu mâinile pe volan. Iar revoluționarul motor EcoBoost de 1,0 litru, pe benzină, produce puterea unui motor convenţional de 1,6, însă oferă cel mai bun consum din clasa lui.
Monovolumul Ford B-Max a atras atenţia imediat datorită soluţiei de deschidere a portierelor şi a accesului excelent, datorită lipsei montantului central – care, în ciuda scepticilor, a demonstrat că nu afectează siguranţa maşinii în caz de impact.
Am fost recent la un drive-test la un dealer ford, iar micul B-Max cu motorul 1.0 ecoboost s-a dovedit a fi o masina foarte vioaie, parand mult mai puternica decat sugerau datele din fisa tehnica.
Oamenii de la reprezentanta Ford au fost foarte amabili, oferindu-mi posibilitatea de a-mi da masina veche ca avans pentru un leasing la un Ford B-Max nou, si ofeindu-mi mai multe posibilitati de calculare a leasing-ului.
Si voi puteti afla mai multe informatii despre noul Ford B-Max pe http://www.tiriacauto.ro/auto-noi/ford-b-max-trend-1.0-ecoboost-100-cp-m5-10627909

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *