aerolines.ro

Cumpararea biletelor de avion a fost cu mult simplificata prin utilizarea la scara larga a serviciilor de rezervare online si a tehnologiei, incat calatorii pot compara preturile si rutele de pe diverse site-uri de companii aeriene, pot face rezervari online cu doar cateva click-uri de mouse. Cele mai importante abilitati pe care trebuie sa le detineti atunci cand faceti o cautare pentru cele mai ieftine bilete de avion sunt : doza de cunostinte de internet, organizarea si planificarea calatoriei la cele mai bune tarife.

De exemplu, poti gasi bilete avion Bucuresti-Praga la cele mai rezonabile costuri, daca faci o rezervare pentru luna septembrie. Daca intentionezi sa amani concediul pentru perioada septembrie-octombrie, atunci sa stii ca poti gasi bilete incepand de la 119 Euro pentru Londra, Istanbul sau Nisa,  de la 129 Euro pentru Venetia si Berlin sau la 159 Euro pentru Amsterdam.

Cumpara bilete de avion in cei mai simpli pasi

Daca te gandesti sa iti planifici concediul atunci poti incepe o cautare pentru a verifica din timp pretul si tarifele de zbor, iar daca ai doar o idee generala despre ceea ce iti doresti sa vizitezi sau te limitezi la un anumit buget de calatorie, cauta unele date mai indepartate de data curenta. Daca ai de gand sa zbori intr-o perioada aglomerata, in care traficul aerian este destul de agitat, este bine sa rezervi biletele de calatorie din timp, in avans si cu cateva luni.

Este o idee buna sa verifici site-urile de turism de incredere, pentru ca cele mai multe site-uri functioneaza in mod similar, va cer sa introduceti o destinatie si o anumita data de calatorie. Apoi va genereaza rezultatele dintr-o serie de companii aeriene diferite. Rezultatele pot fi, de obicei, organizate in functie de pret. Pretul poate fi afectat de o serie de variabile, inclusiv numarul de escale, de aeroportul de destinatie sau de data de calatorie. Daca vii din strainatate este o idee buna sa alegi la destinatie aeroportul Otopeni pentru ca este cel mai cunoscut aeroport international din Romania si are cele mai sigure servicii de calatorie.

Ca si recomandare, anul acesta cele mai vandute destinatii de zbor au fost catre Londra, Istanbul si Venetia incat nu uita sa iei in considerare aceste destinatii cand iti planifici calatoria.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *