Botoxul si totul despre operatiile estetice

Botoxul si totul despre operatiile estetice

Traim intr-o lume in care femeile se ingrijesc foarte mult si tin foarte mult la aspectul lor fizic. De foarte multe ori nu stim ce sa mai facem ca sa aratam cat mai bine si suntem dispuse chiar sa recurgem la metode destul de dureroase precum botox.

In ziua de astazi se pare ca solutia tuturor problemelor vine odata cu moda botoxului. Spun moda botoxului pentru ca foarte multe persoane apeleaza in ziua de astazi la astfel de lucruri fiind o metoda foarte simpla de corectare a ceea ce vrem sa modificam la aspectul fizic.

Dupa ce trece o perioada de vreme si inaintam in varsta, pungile de sub ochi sunt din ce in ce mai vizibile si ne tradeaza varsta. Sigur ca fiecare persoana isi doreste sa arate cat mai bine, mai ales femeile. Operatiile estetice sunt cele care pot ascunde adevarata varsta si ne pot face sa aratam mai tinere. Din ce in ce mai multe persoane isi doresc sa arate cat mai bine si astfel aleg clinica Zetta. Aici exista medici specialisti care au grija ca aspectul fizic al oamenilor sa arate imaculat.

Asa cum ochii sunt oglinda sufletului, trebuie sa avem foarte mare grija de ei si de felul in care arata. Este clar ca pungile de sub ochii, cearcanele si pleoapele spun foarte multe despre trecerea timpului si despre imbatranire.

Pentru femeile care sunt in stare de orice pentru a arata cat mai bine, botoxul este cea mai buna metoda. Insa, pentru aceste lucruri trebuie sa stiti si riscurile la care va supuneti inainte de a merge la medicul estetician. Iata ce trebuie sa aflati:

In primul rand, trebuie sa stii ca chirurgia pleoapelor este una dintre cele mai spectaculoase interventii chirurgicale deoarece are un rezultat foarte stabil pentru o perioada destul de lunga de timp. Ea poate fi folosita atat de femei, cat si de barbati avand acelasi efect miraculos de intinerire.

Studiile au demonstrat ca numarul persoanelor care fac operatii estetice creste in fiecare an si se inregistreaza un rezultat pozitiv la 10% de pacienti, in Statele Unite. Asadar, anual se fac aproximativ 100 000 de astfel de operatii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *