Calitatea oferita de o saltea buna

Calitatea oferita de o saltea buna

Somiera este partea de sub saltea, care este elastica si o sustine pe aceasta, iar aerul care circula pe suprafata de jos a saltelei are un efect benefic asupra ei.
Elasticitatea somierei este identica sau asemanatoare cu cea a saltelelor, are zone supuse unor presiuni mai mari care pot fi intarite in functie de greutatea corporala,cum ar fi zona mediana a corpului, precum si zone cu puncte slabe de presiune cum ar fi zona capului sau a picioarelor.

Combinatia potrivita intre saltea si somiera iti ofera garantia unei pozitii corecte a coloanei in timpul somnului si iti asigura sustinerea de care ai nevoie. Daca somiera ta este inca buna, atunci iti trebuie doar o noua saltea. Daca ai o noua saltea exceptionala, dar somiera nu iti mai ofera sustinerea de care ai nevoie, atunci nu te poti bucura de confortul asteptat. In aceasta situatie, iti recomandam sa le schimbi pe amandoua, atat salteaua, cat si somiera.

Colectia de somiere Salterra sunt concepute sa se potriveasca perfect cu salteaua, astfel iti garanteaza un somn linistit

Va recomand sa alegeti pilote salterra, si de asemenea va recomand si somiere salterra.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *