stailer

stailer

Schimbările de look nu sunt atât de superficiale pe cât le-ar considera unii, ci pot avea chiar efecte terapeutice pentru o persoană. O schimbare de look este chiar o schimbare de stare. Deci, alege să mergi la salon cu Stailer. 

Acum nu mai este cazul să aștepți după hairstyliști, să vezi cum își organizează ei programul astfel încât să te poată primi și pe tine. Asta după ce te-ai rugat de ei minute bune să te primească. De ce să nu alegi și tu varianta mai simplă? Stailer este pentru toată lumea și este mâna de ajutor de care aveai nevoie pentru a ajunge la salon exact atunci când ai nevoie. Pentru orice programare ai nevoie la salon, vezi platforma Stailer sau chiar aplicația. 5 minute durează să faci o programare. Nu știai acest lucru? Află mai multe din acest articol.

Tu alegi, Stailer te ajută

De ce să mergi mereu la același hairstylist? În special dacă mergi la el de ani de zile și el între timp nu a urmat niciun curs, deci nu te mai poate surprinde cu nimic. Alege să faci schimbări cu adevărat vizibile, care să îți dea o stare mai bună, care să te avantajeze. 

Astfel poți alege cu ajutorul Stailer orice hairstylist din oraș care are locuri libere în ziua și la ora la care poți ajunge. Pe scurt, trebuie să urmezi câțiva pași simpli pentru a face o programare:

  • Accesezi platforma sau aplicația;
  • Creezi un cont care este obligatoriu dacă folosești aplicația (nu durează mai mult de 2 minute să îl creezi);
  • Selectezi din listă serviciul de care vrei să beneficiezi, orașul din care ești, genul, data și ora la care poți merge;
  • Analizezi lista cu disponibilități și alegi opțiunea care crezi că se pliază mai bine pe dorințele și cerințele tale;
  • Mergi la salon și tu bucuri de schimbările de care ai parte.

Informații despre Stailer și cum te poți programa poți să vezi si aici. Cert este că această platformă/aplicație este ceea ce aveai nevoie pentru a economisi timp și energie chiar când vrei să mergi la salon. 

Bucură-te de răsfăț oricând, la orice serviciu

Stailer are în listă disponibil orice serviciu pe care îl poți găsi la un salon de hair and beauty. Astfel că poți merge oricând ai timp la salon și, în plus, te bucuri de orice serviciu îți dorești. Poate te programezi pentru o sesiune de spa chiar și te muți de pe scaunul stilistului pe cel al cosmeticienei și mai apoi a manichiuristei. 

Te poți bucura oricând de astfel de schimbări și, în plus, vei beneficia de servicii oferite de profesioniști în domeniu, care știu exact ce au de făcut pentru că au urmat cursuri de specialitate în acest sens. 

Fii mereu în trend cu schimbările din lumea beauty, ai grijă de tine și de corpul tău pentru că orice schimbare de look poate fi acel boost de energie de care ai nevoie. Descarcă aplicația Stailer și bucură-te și tu de serviciile sale. 

Contact:

support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *