Casa mea, o poveste cu lumini

Casa mea, o poveste cu lumini

Nu stiu daca cunosti acel sentiment de frica cand ti se sting luminile in casa. Nu era ceva voit ci pur si simplu sistemul vechi ceda. Dupa repetate randuri cand mi s-a intamplat am decis pur si simplu sa schimb tot. Acum firele ca firele insa conteaza si ce este la exterior si anume cum aveam eu sa pun pe pereti, corpuri de iluminat. Stii cum e, partea estetica este una de punct final cand efectiv iti completezi casa.

Din marea de optiuni parca nici nu mai stii la ce anume sa te opresti. Eu am ales gama de corpuri iluminat ieftine Atas. Cei de la Atas sunt oameni cu experienta, profesionisti si m-am gandit ca investitia pe care o fac acum nu o voi repeta prea curand din motive de calitate; asa ca am ales de la bun inceput ceea ce conta pentru mine si anume un nume lider pe piata de profil. Cum spuneam, cei de la Atas au o istorie in spate si pe piata din Romania activeaza de 20 de ani. Asta spune deja multe.

La ei am gasit peste 2000 de modele de corpuri de iluminat si am aflat ca au in tara in jur de 4000 de proiecte implementate. Stiu oamenii ce stiu asa ca in momentul in care le vezi catalogul parca iti dai seama mai mult de asta. Nu am mai vazut pana acum atat de multe sortimente. Adica casa mea e una modesta dar parca nu stiam in ce categorie de stil sa o incadrez. Cei de la Atas au corpuri de iluminat de stil modern, glamour, minimalist si lista continua cu stilul contemporan sau urban. In orice caz pur si simplu ai de unde alege mai ales daca stii ce stil anume cauti. Si din marea de optiuni ai si preturi pe masura care sa se potriveasca cu nevoile tale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *