Bine v-am gasit dragi prieteni la un nou articol pe blog-ul meu, Razvann.eu. Numele meu ca si in articol este Razvan, si acum in acest articol o sa va scriu cateva lucruri din capitolul SEO. Stiu ca in ultima perioada au fost tot felul de update-uri, care ne-au afectat pe noi webmasterii. Nu prea avem ce sa facem, dar daca stam putin si ne gandim promovarea unui website nu este chiar atat de usoara cum cred oamenii astia sau copiii care spun ca fac o promovare la bani foarte putini.

Cand pornim o promovare, este bine sa stim ca ne trebuie in primul rand ceva unic, un articol unic, o descriere unica, un title unic si nu numai. Cand promovam un website chiar si in directoarele web, comentarii blog-uri, pe un blog, trebuie sa tinem cont de faptul ca avem nevoie de chestii unice, de articole unice si nu numai.

Nu putem face nici o promovare daca avem continut copy -paste si postat articole pe alte site-uri cu continut unic. Tot ce trebuie sa stiti este ca aveti nevoie de continut unic atat pe site-ul personal cat si atunci cand vine vorba despre promovare.

Eu de altfel lucrez pe partea de seo, dar am continut unic atat pe blog-ul personal, cat si prin metoda cand vine vorba despre promovare. Este important pentru mine sa am clienti fideli, care sunt multumiti nici decum sa am clienti care imi dea banii, sa le iau cati mai multi bani dar sa nu ma ocup pe partea de multumire. Rezultatele trebuie sa fie pe masura, poate chiar si mai bune decat spera clientul sau poate chiar eu.

De curand am auzit de tot felul de firme care promoveaza optimizarea seo. Si ca tot vorbind de firme am auzit de firmaseo.eu, care se ocupa de optimizar seo, o metoda care trebuie pusa in aplicare din multe puncte de vedere. Daca nu aveti timp cand vine vorba despre promovarea unui site sau a unei afaceri, puteti sa angajati pe cineva si atunci o sa vedeti cat de bine este metoda asta de promovare, si o sa aveti marea surpriza sa fiti multumiti din multe puncte de vedere.

Eu va recomand sa apelati la firme de specialitate cand vine vorba despre o afacere, pentru ca nu trebuie sa dati prea putini bani si sa aveti surpriza ca nu puteti sa faceti fata.Atat pentru astazi va invit in continuare sa imi urmariti activitatea pe blog-ul meu !

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *