Ce am mai reusit sa fac prin curte

Ce am mai reusit sa fac prin curte

Bine v-am regasit ! O zi foarte complexa, si destul de incarcata pentru mine… Trezit de la ora 5, am mai atipit putin, dupa care am inceput sa imi fac ceaiul de dimineata, cu putina mancare si am plecat la treaba. Nu sunt un consumator de cafea, si fac asta pentru ca nu vreau sa devin dependent de ea, si sa ma doara capul, lucru care se intampla de foarte multe ori pentru consumatorii de cafea. Nici nu am stat prea mult pe ganduri, am plecat la treaba, si dupa ce am iesit de la lucru, numai bine ca m-am dus sa imi ridic dosarul de la PFA. Da, cam despre asta este vorba, ajuns acolo am fost direct la secretariat sa ma interesez unde sa ma duc, m-am dus la ghiseul 6, unde era o femeie cam nesuferita, dar pentru ca in continuare i-am vorbit pe un ton relaxant, a venit un domn care mi-a dat dosarul, am semnat de primire si asta a fost.

Am fost sa imi ridic stampila, dar nu am reusit sa o iau pentru ca din cate am inteles nu ar fi ajuns, in orice caz nu am luat-o. Ajuns acasa, i-am aratat sotiei mele ce am reusit sa fac, si amandoi ne-am dus in foisor si ne faceam cateva calcule, ce sa mai facem in viitor si treburi de genul asta. In anul acesta, am facut cam tot ce am planuit, mai am doar sa finalizez un lucru, pe care il voi finaliza si pasta cu succes, sunt sigur de asta.

Pentru ca stateam prin foisor, ne miram ce am mai reusit sa facem prin curtea noastra, pentru ca noi stam la casa, o casa cu etaj, sau cum se spune acum ” Vila „. Ne-am facut de curand si o piscina, dar nu este ea cine stie ce, dar pentru noi doi este chiar suficienta. Sotia mea, ma tot batea la cap sa gasim un mod pentru filtrare piscina, si pentru ca tot eram acolo, am inceput sa cautam prin ziare, reviste, pe internet, si am gasit nunele la preturi foarte bune. Am dat comanda, dupa care ne-am mai petrecut putin timp stand de vorba ca o adevarata familie, despre viitorul nostru si ce va trebui sa mai facem ca sa traim mai bine, cum de altfel se discuta in orice familie.

Numai zic ca astazi in timp ce eram cu treaba prin oras, un caine de lupta, un boxer foarte dur s-a napustit la un om. Barbatul, de vreo 100-120 de kg, bine facut cred ca daca sarea pe caine, se muscau reciproc. Nu prea a stat cainele pe ganduri si era cat pe ce sa il muste, daca nu barbatul sarea ei primul la el. La intrebarea mea si al lui al cui este catelul, doamna de la poarta unde a intrat catelul, raspunde ca nu este al ei, ci doar ca este al unei femei, nu stie care. In fine, dupa ce s-a finalizat asta am stat putin de vorba cu acel om si amandoi eram rezolvati, pentru ca daca era in acel moment un copil, l-ar fi facut praf, nu ar fi rezistat la cat era acel catel de mare.

La fel si copilul din Bucuresti, ce sa mai, trebuie facut ceva cu acesti caini, pentru ca riscam sa ne omoram chiar asa dintr-o prostie. Am avut o zi destul de frumoasa, iar acum stau cu sotia mea in pat si scriu articolul, ea vrea sa doarma, dar chiar acum o vad cum se ridica si se duce la bucatarie sa faca de mancare :)). V-am pupat !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *