Pentru început trebuie să stabilim ce e aia tabletă, nu ?

În acest articol voi face referire la tabletele PC, alea pe care te poți juca Angry Birds, să te uiți la filme și să navighezi pe internet.Cam astea sunt funcțiile de bază ale unei tablete, că mai are și alte minunății hi-tech, e foarte bine.

Am avut posibilitatea să mă joc puțin, vreo 2 zile. cu o astfel de tabletă și în afară de uitat la videoclipuri, navigat pe internet și jucat pe Angry Birds până i-am terminat bateria altceva nu am făcut.

Blogatu m-a pus iar la grea încercare și mă întreabă de ce am nevoie de o tabletă ?

Păi pentru a o folosi doar pentru funcțiile pe care le-am enumerat mai sus, mie nu îmi trebuie în mod special, că am și laptop și calculator.Am unde să îmi satisfac poftele deocamdată.Aș alege o tabletă pentru alte motive, e mică și are un design mai plăcut, o iau rapid și merg cu ea unde vreau.Nu trebuie să car după mine încărcătoare, mouse-uri, CD/DVD-uri sau mai știu eu ce.

Vreau să vă spun câteva cuvinte despre o tabletă românească, sigur ați auzit de ea, este produsă de Allview.Tableta în cauză se numeșțe Allview AllDro 2 și DA este o tabletă românească și despre care ar trebui să ne intereseze mai mult, nu să umblăm după altele la care doar visăm.

Ce trebuie să știți despre această tabletă este că funcționează cu Android 2.2 , are un procesor Samsung Cortex A8 de 1 GHz și memorie internă de 4 GB cu posibilitatea de a folosi un card de până la 32 de GB.

Pe ecranul de 8 inch, cu o rezoluție de 800×600 pixeli puteți urmări liniștit videoclipurile de pe youtube, puteți să vă uitați la un film sau să vizualizați pozele din vacanță.

Cu conexiunea Wi-Fi puteți naviga pe net și puteți fi sta în legătură cu toți prietenii de pe rețele sociale.

Pe lângă aceste specificații vă asigur că această tabletă funcționează ca oricare alta pe care cheltuiți mai mulți bani.

Cam atât am avut de zis, acuma dacă câștig tableta asta, nu mă supăr și nici nu o refuz.

De

3 comentarii la „Ce fac eu cu o tabletă ?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *