Ce fac in timpul liber

Ce fac in timpul liber

Bine v-am gasit dragi prieteni la un nou articol pe site-ul nostru. M-am decis in articolul de astazi sa scriu cateva informatii despre ce fac eu in timpul meu liber, timp care este doar de la 10 noaptea in sus, adica perioada in care ma culc, pentru ca eu nu am timp liber, sa stau sa ma distrez, ce e drept, mai petrec si eu cateva ore in oras, cel putin de 2 ori pe zi, cu fetele, la o pizza, la un suc, la o ora la ele acasa, dar sa trecem peste.

Atunci cand inchid laptop-ul si tot ce tine de munca, prefer sa caut pe smart tv-ul meu filme online hd si sa caut un lucru de groaza sau un documentar. De exemplu aseara am ales sa caut un documentar nu pe internet, ci pe postul meu preferat de History. Aici am gasit tot felul de lucruri interesante, insa in acea seara se vorbea despre cum a fost construita America, motoul documentarului este ca America nu a fost descoperita, ci construita , un mare adevar in acest lucru, pentru ca nu poti sa spui ca ne plimbam cu vaporul si gasim o America, si zicem wow, eu sunt omul care a descoperit tot, totul gata facut, dar este totul al meu. Fals, nu poti spune asta, indiferent cine esti tu. Am adormit asa cu gandul la america, ce ar trebui sa fac sa ajung si eu acolo, sa am un job stabil acolo, sa imi deschid propria mea afacere acolo, sa imi fac o familie si tot ce tine de asta, insa eu nici liceul nu l-am terminat asa ca mai am putin de studiat.

Acum o saptamana am decis sa caut cateva filme online interesante si am gasit filmul Iron Man 3 – Omul de Otel 3 (2013) . Ce vreau sa spun este ca am gasit atat de multe informatii incat pe mine m-a marcat, si abia astept sa vad acest film. Trailer-ul este complex, insa nu se compara cu filmul in sine, mai ales cand ne gandim ca filmul in sine are 130 de minute, iar un trailer nu are mai mult de 10 minute. Abia astp sa vad acest film, si astept cu nerabdare sa il vad. Va multumesc pentru atentie si va invit in continuare sa ne urmariti site-ul pentru ca in fiecare zi postam tot felul de informatii care pot fi extrem de importante, atat pentru un simplu om, cat si pentru webmasteri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.