Ce faci in timpul liber

Ce faci in timpul liber

Bine v-am gasit dragi prieteni la un nou articol pe site-ul nostru. Pentru ca este o vreme destul de frumoasa ne-am gandit sa scriem un mic articol legat de cum va petreceti voi timpul liber. Eu, sincer sa fiu nu prea am timp liber, insa cand il am ies in natura, iubesc foarte mult natura. Imi place sa stau sa merg sa ma plimb in natura, prin parc sau spatiile verzi alaturi de persoanele dragi, amici, prieteni sau poate chiar de iubita mea. De multe ori prefer sa plec la iarba verde, mai ales cand afara este foarte frumos cu familia si cu prietenii. Acolo ne relaxam mancam friptura, salate, ne plimbam prin padure si ne bucuram de viata. Dupa ce mancam si ne relaxam putin alegem sa ne jucam putin volei, sau fotbal sau oricare alt joc. Nu poate sa lipseasca bineinteles muzica data tare dar nu manele sau altceva ci pur si simplu muzica de petrecere.

Nu doar eu ma distrez in timpul liber, de exemplu am prietene care se joaca  jocuri barbie pe internet. Aceste jocuri dupa parerea mea de baiat sunt putin absurde, insa pentru fete este un lucru foarte interesant, si ele dupa cum observ se distreaza foarte mult, jucand acele jocuri, imbracand fete, desenand si multe altele.

La capitolul jocuri nu pot sa spun ca nu ma atrage eu sunt in mare fan al jocurilor bune cu o grafica VERY HIGH. Pentru ca detin si un laptop performant cu 2gb de placa video si un ram de 8gb imi merg toate jocurile la o calitate foarte mare. In timpul liber mai aleg si sa lucrez, deci la urma urmei nu prea putem spune de timp liber si pur si simplu munca. Viata este ceva care nu multa lume o inteleg, insa in momentul in care apuci sa intelegi ce este viata totul ti se pare mirific.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *