alexiana usi garaj

Orice casa are o masina a ei. Sau mai bine zis, orice om are casa si masina lui. Dar asa cum casa e pentru om, si masina are nevoie de un loc al ei, care sa o protejeze si sa o fereasca de vreme, pericole si alte intamplari. Sigur, nu e prea nimerit sa compar o persoana cu un automobil, dar ca sa-ti faci o idee despre ce vreau sa spun aici, e practic. Afla de aici, din articolul ce urmeaza, despre diferitele tipuri de usi de garaj care pot facilita accesul cu masina si simplifica viata in general.

Afla de aici despre diferitele tipuri de usi de garaj de la Alexiana Group pentru a fi in tema cu optiunile pe care le ai

Usi de garaj sectionale

Usile de garaj pot fi de mai multe feluri. Afla de aici despre ce e vorba. Insa, unele dintre cele mai populare stiluri de produse le vei gasi la Alexiana Group. Cand te gandesti la o cale de acces pentru masina in garaj, ai nevoie de trainicie si functionalitate, izolare termica si fonica. Si poate si o estetica aparte, potrivita cu restul casei si cu garajul in sine.

Toate aceste criterii sunt indeplinite de usile de garaj sectionale de la producatorul roman, din regiunea Moldovei. Usile sectionale sunt create din materiale de calitate, rezistente in timp si la intemperii. Acest criteriu ajuta la obtinerea unui aspect impecabil pe termen lung si la o functionare silentioasa.

Cand alegi usile de garaj sectionale de la Alexiana Group alegi totodata si calitatea, o siguranta crescuta, eficienta energetica, confort sporit si varietate de modele si stiluri pentru tine. Produsele sunt create cu atentie. De la sistemul de inchidere si deschidere si pana la panourile de tip sandwich, fiecare detaliu in parte este bine gandit.

Comandand usi de garaj sectionale, iti vei transforma garajul intr-un spatiu modern, confortabil si protejat, accesibil la doar o apasare pe telecomanda. Sau cu un click din aplicatia mobila.

Usi de garaj de tip rulou

Poti, de asemenea, optimiza spatiul pentru masina cu ajutorul unor usi de garaj de tip rulou. De ce sa consideri serios aceasta varianta? Te vei folosi mai inteligent de spatiul de care dispui. Aceste stiluri de usi sunt mai potrivite pentru garaje mici, unde nu ai prea mult loc. Ruloul se ridica si se coboara in mod vertical, asadar spatiul din fata si din interiorul garajului va fi liber.

Ca si in cazul usilor sectionale, si cele de tip rulou pot fi deschise si inchise facil prin telecomanda. Astfel iti va veni usor sa le accesezi atunci cand vii cu masina acasa sau cand iesi din garaj la munca sau la cumparaturi. Nici criteriul siguranta nu este neglijat. Fiind fabricate din materiale calitative si dotate cu sisteme avansate de siguranta, produsele pentru inchis garajul vor proteja in permanenta ceea ce se afla in interiorul acestuia. Totodata, si casa.

Afla, in plus, ca usile de garaj de la Alexiana Group pot fi personalizate cum vrei tu, ca sa se potriveasca cu estetica locuintei. Mai mult decat atat, ele pot fi echipate cu fante de aerisire, bariera electro-optica, avertizor luminos si profile transparente pentru iluminare. Foarte avantajos, as putea spune!

Orice ai alege de la producatorul din Radauti, vei avea parte de produse sigure si practice pentru un garaj modern.

Contact:

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *