Se spune ca nu ar trebui sa judecam o carte dupa copertile sale, dar hai sa fim seriosi: cateodata nu putem sa ne abtinem de la comentarii si critici pe baza aspectului unei persoane. Si, in zilele noastre, prima impresie ar putea fi asociata cu imaginea de profil de pe Facebook. Deci, indiferent de poza pe care o ai la profilul de Facebook, exista o sansa de a transmite mai multe lucruri decat ai fi crezut vreodata. Indiferent ca ai o poza sexy sau esti serios, oamenii te judeca, asa ca ar fi bine sa stii ce zice fotografia de profil despre tine.

Critica in functie de poza de profil a Facebook

Imaginea sexy- oamenii de stiinta au descoperit ca femeile cu varste cuprinse intre 13 si 25 de ani evalueaza profilul unui om in functie de atractivitate, probabilitatea de a-si face prieteni si competente. In mod deloc surprinzator, se pare ca o poza sexy influenteaza capacitatea unui om la locul de munca- cu cat esti mai sexy, cu atat oamenii sunt de parare ca esti mai bun.

Fericit, dar nu prea fericit- in ceea ce priveste influenta, se pare ca fericirea este ceva simplu. Ii percepem pe cei care zambesc larg ca fiind oameni deschisi si prietenosi. Aparent, fotografiile care arata oameni ce zambesc nu sunt atat de simple, dar cu toate acestea, descriu un impact pozitiv si o expresie de relaxare.

Selfie-urile descriu sufletul- sau asa ceva- selfie-urile au inceput sa isi castige popularitatea de acum cativa ani, in ciuda faptului ca generatiile mai in varsta percep acest tip de poze ca fiind o dovada a narcisismului. Oamenii de stiinta au descoperit ca cei care publica selfie-uri la poza de profil emit o stare de bine, fiind persoane mai agreabile. Cu toate acestea, fetele cu „duckface” au fost considerate mai nevrotice si mai instabile din punct de vedere emotional.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *