Convertibilele sunt acele tablete care au un ecran mai mare, putin mai multa putere de procesare si alaturi de un dock si un mouse cred ca pot inlocui laptop-urile. Bineinteles, sunt oarecum ironic insa in mare parte cam asa sta treaba. Foarte multi producatori vor sa ofere posibilitatea pentru cumparatori de a achizitiona un laptop tableta.

Ei bine, tuturor acelora care vor asa ceva, vreau sa le spun ca sacrifica foarte mult din ce inseamna un laptop, doar pentru un touchscreen care mi se pare inutil cand il folosesti ca laptop si pentru ca pot sa il tina ca tableta.

In primul rand,a ceste convertibile, sunt mai scumpe decat o tableta, la fel de scumpe ca un laptop. Daca vrei o tableta, comparand cu convertibilele, mereu vei gasi tablete mai ieftine care nu trebuie sa aiba i7 ca sa isi faca treaba de tableta.

Pe cealalta parte, daca vrei un laptop, iti iei un laptop si la banii care ii dai pe un convertibil, te vei bucura cel mai probabil de un ecran mai mare,d e mai multa putere de procesare. Da, ai cateva minusuri cum ar fi ca e mai greu, nu are touchscreen si nu se face tableta dar de ce ai avea nevoie de asa ceva cand pur si simplu iti poti cumpara o tableta.

Personal cred ca tableta e cu treaba ei, orientata mai mult spre portabilitate, divertisment si realizare de task-uri mai mici. In momentul in care doresti un laptop insa, crede-ma pe cuvant cand iti spun ca un convertibil nu va face fata cerintelor.

De curand Microsoft a lansat Microsoft Surface Pro 3. Cota la fel de mult ca un MacBook Air si personal, urasc portabilitatea pe care o ofera. Da, il poti folosi ca pe o tableta insa in momentul in care doresti sa te folosesti se Surface Pro 3 ca de un laptop, trebuie obligatoriu sa il aseazi pe o suprafata plana pentru ca altfel nu sta dock-ul. Eu vreau sa stau in mat cu laptopul pe brate si pentru asta mi-am luat un laptop adevarat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *