agentie marketing digital si seo eadvertising

În astfel de vremuri moderne nu mai este necesar să spunem câtă nevoie este de promovare. Mulți ar spune că în momentul în care oprești bugetul pentru publicitate, practic oprești motoarele afacerii tale. Dacă ne uităm la exemplul marilor companii ale lumii ne dăm seama că strategia este ceva de genul: investești în producție și în egală măsură în publicitate.

Înțelegem cu toții, fără constantă promovare nu ar exista vânzare sau cel puțin nu la nivelul la care speră oricine. Ce presupune concret promovarea? Ei bine, sunt măsuri variate ce pot fi luate, de la bannere la orice tip de expunere printată. Mai sunt și reclamele la radio și TV și, desigur, nu putem omite aici promovarea online. De orice fel! Vezi si aici detalii.

Contează pe publicitatea online și deci pe o agenție de nișă

Poate că nu ai remarcat în mod deosebit, însă comportamentul actual al cumpărătorului, indiferent de ce tip de produs sau serviciu ar fi interesat, este următorul: caută online, descoperă un brand și apoi caută informații despre acesta, pentru a fi convins de alegerea pe care o va face. Mai mult decât atât, dacă ceea ce a ales s-a ridicat sau nu la înălțimea așteptărilor sale, va reveni cu un feedback, poate nu neapărat pentru cei de la care cumpără, cât pentru alți clienți sau potențiali clienți interesați.

Așadar, online-ul are un potențial imens. Cum profităm de el? Ar fi ideală o colaborare cu o agenție de marketing digital. Acesta este punctul de plecare pentru o promovare online eficientă. Poate fi vorba de expunerea brandului, de consolidare acestuia, de SEO, de comunicate de presă, orice efort va fi relevant.

eAdvertising – aceasta este agenția SEO despre care ar fi bine să știi

Cei interesați de promovarea online caută, cu siguranță, metode simple și ieftine prin care să facă asta. Încearcă asocierea cu anumiți influenceri și pe cont propriu să își administreze un cont în social media. Cât de greu poate fi? Însă nu este de ajuns, cum nu este de ajuns să existe doar un landing page sau un site.

Optimizarea site-ului este de avut în vedere. Vorbim despre tehnici agreate de Google ce se aplică atât  site-ului, on page, cât și off page. În total, o strategie menită să promoveze site-ul. Cum? Prin câștigarea unor poziții mai bune în topul pe care Google îl afișează utilizatorilor când aceștia caută anumite servicii, produse sau informații. Știm cu toții, userii își pierd interesul căutând ceva relevant pentru ei în pagina 5 de rezultate.

Pentru a câștiga primele poziții în Google, pentru a avea cât mai mult trafic organic și astfel devenind pentru motorul de  căutare relevant, atrăgând cât  mai mulți potențiali clienți, SEO ar putea fi răspunsul. Este o strategie complexă, cu rezultate pe termen lung.

La eAdvertising pachetele SEO sunt personalizate în funcție de nișă și de bugetele disponibile. Detalii în pagina oficială.

Contact:

+4 0743 243 306

vanzari@e-advertising.co

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *