pavconsult

Relativ recent am reusit intr-un final sa imi vad visul realizat cu ochii: o casa a mea, construita prin propriile puteri, din agoniseala proprie. Ce-i drept cu tot cu strangerea totala de fonduri, constructia efectiva si finalizare s-a ajuns la o perioada destul de lunga – 10 ani. Pentru unii poate parea mult, pentru altii putin, cert este ca mie atat mi-a luat pana mi-am indeplinit acest obiectiv.

A mai ramas un singur detaliu pe care trebuie sa il pun la punct. Curtea interioara hotarat am pavat-o, insa nu stiu daca aleile din gradina, din spatele casei sa le pavez sau sa le asfaltez?

Alei de gradina pavate este ceea ce mi-a recomandat aproape toata lumea. Se pare ca aceasta varianta prezinta mult mai multe avantaje fata de betonare sau de asfaltare. Nimanui nu ii place sa ajunga la cineva acasa la curte si sa treaca prin noroi sau murdarie, iar o varianta foarte eficienta dar si atragatoare si creativa este alegerea pavajelor.

In momentul in care alegi sa iti cimentezi toata curtea si gradina, poate ca vei castiga pe partea de eficienta si de costuri. Se pierde insa foarte mult pe partea de estetica: in momentul in care vei dori sa reamenajezi, sa transformi curtea sau aleile din gradina, sa plantezi un copac sau niste flori, va trebui sa spargi cimentul si sa reamenajezi intregul spatiu.

Astfel cea mai buna varianta pentru amenajarea curtii sau aleilor din gradina s-a dovedit a fi solutia pavajelor, estetice dar si practice, atragatoare dar si foarte utile si usor de reorganizat in caz de nevoie.

M-am convins si am ales ca nu doar curtea sa fie pavata, ci si aleile din spatele curtii, aleile din gradina pentru casa de vis pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. Pavajele de gradina le-am ales din gama de modele existente pe piata, dintre care cele mai importante le-am gasit pe pavconsult.ro, la preturi avantajoase si pentru toate buzunarele. Ideea s-a dovedit una nemaipomenita, proiectul final reusind sa ajunga si chiar sa depaseasca asteptarile pe care le aveam.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *