Ce seriale urmaresc

Ce seriale urmaresc

De cand ma stiu am fost un avid dupa productii cinematografice si o mare parte din timpul pe care il dedic acestor productii, il acord serialelor. Chiar daca mereu apar filme noi, le vad si merg mai departe insa parca imi place senzatia si asteptarea la care te supune un film serial.

Pana acum, am reusit sa urmaresc 4 mari seriale care s-au terminat de filmat. Primul din ele a fost Prison Break, un serial pe care l-am urmarit cap coada in mai putin de doua saptamani. Tin minte ca era o vacanta si am reusit asta nedormind decat cateva ore pe noapte.

Urmatorul serial pe care l-am urmarit in intregime a fost Lost: Naufragiatii. Personal, cred cu tarie ca acest serial ofera de toate, de la aventura si actiune, la mesaj psihologic.

A urmat Doctor Who, un serial din care fiecare dintre voi cred ca la un moment dat a urmarit cateva episoade la televizor. Desi fiecare episod are povestea lui, sa il urmaresti cap coada in cateva saptamani iti schimba total idee despre el.

Ultimul insa nu cel din urma a fost Dexter, un serial care a avut ultimul episod filmat anul trecut. Pe parcursul a 8 sezoane, serialul urmareste actiunile unui psihopat care omoara oameni si care in viata de zi cu zi este familist cu acte in regula (si cu copil) si lucreaza la criminalistica.

La momentul de fata, urmaresc mai multe seriale care inca nu s-au terminat si care mi se par a fi interesante. Unul din ele trebuie sa fie The Mentalist, serial pe care am inceput sa-l urmaresc acum doi ani. Cel de-al doilea este The Walking Dead si serialul asta la propriu ma tine cu sufletul la gura si ma lasa suspendat, dupa fiecare episod nou care se scoate. Ultimul insa nu cel din urma este Suits, un serial care si-a terminat al 3-lea sezon si care va incepe sa filmeze din nou din vara.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *