Cele mai bune filme horror de scurt metraj

Cele mai bune filme horror de scurt metraj

In cea mai mare parte a filmelor horror, nimic nu se intampla decat abia cand un personaj analizeaza un anumit loc iar muzica de pe fundal devine din ce in ce mai puternica. Se pierd o multime de minute pretioase pe astfel de momente, in care personajul se uita la o camera goala sau la alte lucruri, in speranta de a stabili o stare de spirit sau o atmosfera cat mai ”buna”. Astfel, un film de groaza foarte bun reuseste sa spuna o poveste horror in numai cinci minute de imagini.

Phil-a-del-phi-a

Nu exista niciun alt film horror mai bun, care sa surprinda un telespectator atat de rapid. Doi copii se afla intr-o apocalipsa ciudata, unde chiar si un sunet cat de mic reuseste sa faca ca oamenii sa dispara, fiind furati de fiinte misterioase. Acesta este unul din putinele filme care nu scoate in evidenta melancolia de a fi singur pe pamant si disperat intr-o lume lipsita de orice speranta.

Lot 254

Daca esti una din persoanele care tresare la un simplu zgomot din filmele horror, atunci ar trebui sa sari peste Lot 254. Cu toate acestea, vei sari si peste un film cu imagini si sunete excelente dar si o premisa interesanta.

Lights Out

Cu mai mult de 10 milioane de vizualizari numai din postarea originala – si alte cateva mii de vizualizari din cauza posturilor furate pe YouTube si Facebook – Lights Out este unul din cele mai cunoscute filme de groaza. Nu exista niciun fel de dialog, ceea ce faca filmul de a fi de nepretuit prin spargerea barierei lingvistice.

The Cabin

Acest film se diferentiaza destul de mult fata de restul filmelor ilustrate. In afara de naratiunea pompoasa din film, actiunea se invarte in jurul unei idei infioratoare. Nu e un film neaparat de groaza din moment ce nimeni nu este amenintat in mod direct, insa este un film destul de ciudat.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *