Harry PotterHarry Potter

Cu totii stim ca vizionarea unui film cu toti membri familiei alaturi de noi, intr-o duminica dupa- amiaza, poate fi un sentiment foarte placut. In cazul in care nu aveti nicio ideea despre ceea ce vreti sa vedeti, iar site-urile de specialitate. Uneori vrei sa iti petreci aceasta dupa masa, savurand fiecare detaliu al filmului, in care sa nu existe niciun fel de moment publicitar care sa-ti intrerupa vizualizarea. De asemenea, esti foarte atent ca sa nu exista vreo scena pe care cei mici nu trebuie sa o vada, dar nici nu vrei sa te plictisesti in timpul filmului. Iata cateva filme pe care ti le recomandam cu drag, sa le vezi in sanul familiei tale.

Harry Potter si Piatra Filosofala (2001)- Cel mai popular vrajitor al literaturii contemporane este transformat intr-unul din cei mai simpatici eroi ai filmului. Aventurile celor de la Hogwarts te vor tine in suspans, datorita tuturor intamplarilor si magiilor facute. Este un film cu adevarat special, ce poate fi vizionat si de cei mari, fara ca plictiseala sa intervina in timpul derularii filmului.

Vacanta lui Mr. Bean (2007)- Intr-o dupa amiaza ploioasa in Anglia, Mr. Bean este fericit ca a castigat premiul intai la o tombola organizata la biserica din localitate. Acest premiu consta intr-o excursie in sudul Frantei dar si o camera video noua.

In cautarea lui Nemo (2003)- Acesasta animatie prezinta aventurile unui peste-clovn nevrotic, are pleaca in cautarea fiului sau pierdut, iar pentru acest lucru strabate tot oceanul. Este o lectie valoroasa despre a-ti lasa copiii sa-si faca propriile alegeri si greseli, si o comedie animata de care nu vei uita prea curand.

O poveste incalcita (2010)-  este o adaptare Disney dupa povestea clasica „Rapunzel” scrisa de Fratii Grimm. Odata ca niciodata, in taramul fermecat, se zvonea ca exista o floare care avea puterea de a vindeca bolnavii si de a-i intineri pe cei batrani. Deoarece se afla in pericol de a muri in chinurile nasterii, printesa regatului isi trimite slujitorii sa caute o floare care are puteri magice. Dupa zile intregi de cautare, slujitorii se intorc cu floarea promisa, iar printesa este astfel salvata de la moarte.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *