Anul 2013 ne-a intampinat din punct de vedere al tehnologiei cu cele mai interesante gadget-uri si dispozitive. Cum abia de am intrat in 2014, ar fi interesant sa realizam un top al acestor gadgeturi.

Pe locul 10 am pus smartphone-ul Nokia Lumia 1020

Orice telefon modern poate fi considerat si o camera foto. Ei bine, nici unul nu se compara cu Nokia Lumia 1020 care ofera un senzor de 41 megapixeli. Cu el vei putea realiza cele mai clare fotografii pe care a putut vreodata sa le faca un telefon. Poti folosi zoom-ul fara a te teme ca vei obtine in final o imagine pixelata si atat. Va trebui sa descarci versiune high-res de pe un PC insa merita. Orice iPhone sau Android care nu dadea doi bani pe telefoanele cu Windows, ar trebui sa-si schimbe viziunea odata cu lansarea acestui dispozitiv.

Nokia Lumia 1020

Controller de miscare

Accesoriul de marimea unui stick, pentru Windows sau Mac este un inceput in ceea ce ar putea insemna interactiunea directa intre om si dispozitiv. Il conectezi, il asezi pe o suprafata dreapta si poti incepe sa joci jocuri sau sa citesti ziare, doar prin miscare mainii deasupra lui. Poate detecta unghiul palmei tale si cate degete arati.

Leap Motion Controller

Amazon Kindle Fire HDX

Tabletele Kindle Fire din a treia generatie de la Amazon, Kindle Fire in versiunile de 7 inch si de 8,9 inch sunt primele care au fost indragite inca din prima zi. Ca de obicei, ei au facut simplu pentru utilizatori sa consume continut de pe Amazon -video-uri, muzica, jocuri si multe altele. Deasemenea, ofera o facilitate impresionanta: Mayday. Aceasta aplicatie te pue in contact direct cu un ajutor Amazon care poate prelua controlul asupra tabletei tale si iti pot rezolva problema. Amazon Kindle Fire HDX

Intr-o editie viitoare vom discuta despre alte gadget-uri interesante care au marcat evolutia din punct de vedere tehnologic, in anul 2013.

 

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *