Cele mai interesante gadgeturi ale anului 2013- Partea II

Cele mai interesante gadgeturi ale anului 2013- Partea II

Am pornit ieri intr-o cursa in care prezentam cateva din cele mai interesante gadget-uri ale anului 2013. CUm insa anul 2013 a fost un an impresionant din punct de vedere al evolutiei tehnologice lista nu se poate opri doar la exemplele de acolo.

In continuare vom prezenta alte produse din categoriile gadget android, gadget iOS etc.

Apple iPhone 5s

iphone-5s

iPhone-urile cu un „s” la finalul numelui modelului sunt presupuse a fi mai slabute intrucat se axeaza doar pe schimbari rafinate ale modelului principal. Cu toate aceste, iPhone 5 introduce doua din cele mai bune facilitati pe care le poate oferi un smartphone: prima facilitate este senzorul de ecran care te lasa sa deblochezi telefonul doar printr-o apasare rapida cu degetul si cea de-a doua este blitz-ul LED-dual care pune la dispozitie cantitate de lumina in functie de locul in care se face fotografia.

Peeble Smartwatch

pebblesmartwatch

Daca pana acum aveam doar smartphone-uri, acum avem si smartwatch-uri adica telefoane destepte. Se presupune ca smartwatch-urile se vor transforma in rivali de temut pentru smartphone-uri si tablete. Acesta functioneaza ca un satelit pentru iPhone-ul sau smartphone-ul tau cu Android. Prin intermediul Bluetooth iti trimite toate notificarile de care ai nevoie. Am amintit ca arata si ora?

Google Chromecast

chromecastathome

In loc sa incerce sa le faca pe toate (ca in cazul Google TV) fara nici un real succes, acest dispozitiv face un singur lucru: conectat la portul HDMI al TV-ului tau, iti permite sa transferi filme si alt continut de pe laptop, tableta sau telefon, pe ecran, fara nuci un fir. Multe companii au incercat sa creeze un astfel de dispozitiv insa Cromecast este primul care reuseste sa-si indeplineasca functiile. Pretul la lansare era de numai 35 de dolari.

Am ratat noi ceva? Ai gasit ceva nou si credeti ca isi merita locul in unul din articolele noastre despre gadgeturi impresionante? Lasa-ne un mesaj si daca recomanzi ceva interesant, va aparea in una din aceste doua liste.

 

One Reply to “Cele mai interesante gadgeturi ale anului 2013- Partea II”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *