ciocolata

Nimeni nu trebuie sa fie rusinat de faptul ca iubeste dulciurile. Da, poate fi daunator pentru dinti si, de asemenea, determina o crestere a nivelului de zahar din sange. Insa acest lucru nu inseamna ca nu poti sa te bucuri de lucrurile minunate din viata ta, din cand in cand. Primul lucru care iti va veni in minte, atunci cand te gandesti la ceva dulce, vor fi bomboanele. Pentru unii, exista un singur lucru care poate fi consumat fara restrictii: ciocolata. Nu este nevoie sa iti satisfaca pofta de dulce neaparat, insa este cea mai frumoasa placere a vietii. Totusi, exista oameni care apreciaza ciocolata atat de mult, incat o trateaza ca pe un vin de cea mai buna calitate.

DeLafee- Gold Chocolate Box, 8 bomboane elvetiene- 330$. Pretul ar trebui sa spuna ca se afla pe primul loc, insa nu iti lasa judecata sa fie influentata de acest pret. Prin comparatie cu urmatoarele doua exemple, aceasta cutie are, in total, 8 ciocolate. La fel cum ii spune si numele, aurul este totul la acest produs. De la fulgi de aur la monede de aur, aceasta frumusete este rezervata pentru cei din clasa inalta si pentru oameni sofisticati. Cu fulgi de aur de 24 de karate, nu este de mirare ca aceasta cutie de ciocolata este cea mai scumpa dintre toate.

Knipschildt Chocolatier’s Madeline Truffle– 250$. Trufa in sine este ceva care te lasa fara cuvinte. Realizate din cacao, cu 70% din ciocolata neagra Valhona si cu vanilie, gustul lor distinct este acela care le face atat de populare dar si foarte scumpe. Dar si aspectul lor unic indeamna la o curiozitate asupra gustului lor. Trufele au un design unic, iar din aceasta cauza sunt atat de dorite. Inchise intr-o cutie de ulm spaniol, valoarea si calitatea acestui produs trebuie sa fie extraordinare, deoarece, in ciuda faptului ca sunt foarte scumpe, oamenii continua sa le cumpere.

To’ak Chocolate’s– o tableta de 50 de grame costa 260$. Cea mai scumpa ciocolata pare sa nu isi aiba locul in aceasta lume. Aceasta tableta trebuie savurata: o simpla adulmecare a mirosului acesteia te poate duce in rai. Valoarea unei cutii de ciocolata ar putea ajunge si la salariul pe cateva luni de munca, insa gustul sau extraordinar te face sa iti doresti sa lucrezi in industria ciocolatei.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *