Cluburi importante din lume

Cluburi importante din lume

nightclub
nightclub

Cielo, New York City

Cielo este locat in New York, orasul care nu doarme niciodata. Acest club este copilul DJ-ului international Nicholas Matar. El a fost cel ce a reusit sa creeze un adevarat renume prin atmosfera creata. Cielo este unul din cele mai bune cluburi din New York si daca ai de gand sa vizitezi Statele Unite ale Amercii ar trebui sa dai o vizita si in acest club. Vei putea da peste DJ precum Luciano, David Guetta sau Sven Vath.

Womb, Tokyo

In privinta cluburilor de noapte un aspect foarte important este bininteles aspectul. Din exterior clubul nu pare cine stie ce, dar odata ce pasesti inauntru vei ajunge sa fii foarte placut impresionat. Clubul este impartit in 4 scene de dans. Prima scena are incorporat un restaurant si o atmosfera intima. A doua scena are un loc foarte incapator pentru dans si un bar, a treia si a patra scena sunt pentru petrecaretii de pretutindeni cu un desing incredibil. Noptile de sambata sunt cele mai incinse. Petrecaretii se vor simti bine pe ritmuri de drum & bass, tehno si muzica house.

Ministry of Sound, London

Ministri of Sound a sarbatorit recent 22 de ani de la lansare. De asemenea brandul este recunoscut pentru maratonul de clubbing de 24 de ore. Sistemul audio folosit in club ruleaza la doar 45% din capacitate. Va puteti imagina cum s-ar auzi daca ar fi fortat la 100%.

Zouk, Singapore

Zouk este unul din cele mai vechi si mai populare cluburi din Asia. Acesta a fost infiintat in anul 1991 si este o adevarata emblema in lumea muzicala la nivel global. Zouk poate acomoda pana la 4000 de petrecareti. Genul de muzica difera de la hip-hop, R&B pana la trance si progressive. Zouk a castigat multe titluri in cei peste 20 de ani de activitate. E ca un vin bun, cu cat mai vechi cu atat mai bun.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *