stailer

Fiecare persoană are o personalitate diferită și un caracter care îl deosebește. Faptul că suntem atât de diferiți ne face atât de speciali. Chiar dacă unele caracteristici se aplică la o majoritate, unele elemente în comun nu înseamnă o generalitate, ci doar arii comune de interes. Totuși, în funcție de zodie au fost analizate unele trăsături de personalitate comune și preferințe care se aplică persoanelor care sunt în același nativ al zodiei.

În acest sens, există unele coafuri care se presupune că ar fi potrivite în funcție de zodie, conform caracteristicilor, trăsăturilor de caracter și personalității. Dacă și tu ești în căutarea unei schimbări de look și nu știi ce decizie să iei, poate sugestiile pe care le prezint în continuare îți pot veni în ajutor. Acum este mai simplu oricum să te programezi la salon cu ajutorul Stailer, deci nu mai ai nici un impediment în acest drum spre fericire – adică spre schimbarea de look.

Coafura potrivită și metoda simplă de programare

Leii sunt cunoscuți ca având o personalitate ca de regii junglei, pentru că nu degeaba au primit acest titlu. Sunt persoane îndrăznețe, serioase și puternice, deci o femeie leu poate opta pentru o coafură cu părul lung, drept dar care să aibă o culoare puternică precum roșcat.

Poți obține acest look dacă te programezi la salonul Mhm Beauty Room din Iasi cu ajutorul Stailer. Poți accesa platforma și selectezi informațiile necesare iar mai apoi vezi lista de disponibilități. As simple as that. Important este că poți merge atunci când ai tu timp, nu când te primește un anumit stilist. Îți faci programul așa cum vrei.

Săgetător dacă ești, cunoaște toată lumea lipsa ta de răbdare, deci Stailer este pentru tine. Pentru că ești o fire aventurieră și dornică mereu de lucruri noi, cu siguranță vei iubi Stailer pentru că nu trebuie să aștepți. Tu vrei mereu schimbare, deci ți se potrivește orice coafură pentru că oricum peste câteva săptămâni vrei altceva.

Balanțele pot iubi Stailer pentru că nu trebuie să vorbească la telefon cu necunoscuți, fac programarea online. Este cunoscută latura retrasă și timidă a nativilor acestei zodii. Dacă ești balanță o coafură potrivită sunt șuvițele discrete alături de niște bucle lejere. O coafură elegantă care să se potrivească personalității tale calme.

Vărsătorii sunt cei cărora nu le pasă de părerea celor din jur, deci dacă vor păr albastru sau mov, asta vor obține. Două cocuri messy pot fi o variantă pentru tine. Un mare avantaj pentru care aceștia vor utiliza Stailer cu mare drag este pentru faptul că au parte de stiliști profesioniști care le pot oferi mereu stiluri noi și idei inedite, pentru că urmează regulat cursuri.

Capricorn dacă ești, părul creț este cel care se pliază pe a ta personalitate deoarece ești o fire rebelă. Din acest punct de vedere probabil vei iubi Stailer pentru că poți primi un reminder care să te anunțe de vizita la salon. În toată agitația ta uiți de programări și ce ai de făcut, iar reminder-ul poate fi cel care te salvează. Probabil uiți de alte două lucruri importante în acel timp, dar măcar mergi la salon să obții look-ul dorit. Poți găsi informatii suplimentare aici despre cum să primești un reminder.

Toate beneficiile acestea, adunate la un loc sunt formula magică ce poate mulțumi orice zodie și orice persoană care vrea să beneficieze de servicii profesionale la salon. Accesează și tu Stailer și fă o schimbare!

Contact:

support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *