Petreci, consumi alcool si chiar daca nu in cantitati foarte mari in functie de consitutia ta ajungi a doua zi sa te confrunti cu mahmureala. Este o situatie destul de des intalnita si totodata cea care aduce o stare de rau. Se manifesta de la caz la caz cu o severitate ce te impiedica sa duci la bun sfarsit o zi de munca.

Cea mai mare greseala e sa crezi ca ai putea sa combati mahmureala cu somnul. De fapt la un moment dat tot te vei trezi deshidratat. Astfel ca remediul este sa combati de fapt fiecare aspect ce se coreleaza cu starea de mahmureala. In primul rand se recomanda ca la fiecare pahar de alcool sa se „asocieze” un pahar de apa. Pentru ca suntem predispusi la deshidratare si mai cu seama la un dezechilibru electrolitic o bautura sportiva ar putea fi de efect. Apa pur si simplu insa nu carbogazoasele si sucurile.

In al doilea rand sa nu uitam ca organismul are nevoie de un echilibru. Este importanta si alimentatia si in timp ce unele alimente sunt menite sa accentueze starile de rau grija se indreapta catre fructe si legume. Lamaia mai ales este indicata de vreme ce aceasta „taie” greata.

Poate ca surprinzator pentru a scapa de mahmureala grasimile si carbohidratii sunt parte din remediul ce te aduce pe linia de plutire. Pentru ca desi nu este o mancare sanatoasa are un efect benefic in ceea ce inseamna efectul alcoolului asupra organismului. Asadar grasimea va incetini absorbtia alcoolului in organism si e ca si cand ar avea grija de stomacul tau. In ceea ce priveste carbohidratii acestia scad riscul de a vomita tot ce ai baut. Destul de neplacut de altfel, destul de deranjant mai ales cand te confrunti cu tot felul de simptome asociate cu mahmureala.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *