Crezi ca au un sef rau? Ai fi uimit sa afli ca se poate si mai rau

Crezi ca au un sef rau? Ai fi uimit sa afli ca se poate si mai rau

O zi proasta ne caracterizeaza la un moment dat pe fiecare dintre noi. Partea mai proasta este ca un superior va simti acuta nevoie de a impartasi cu restul starile sale. Gestionarea acestor cazuri face de multe ori ca starea unui angajat sa fie aceea de inferioritate; fara putere sa schimbe ceva se vad in postura de a suporta efectiv valul de acuze si nu numai.

Crezi ca ai un sef rau? Mai gandeste-te la asta si iata care sunt cateva din marturisirile celor care au trecut la un moment dat prin nedreptatea de a fi certati de sefi:

  1. Ghiontul de sub masa nu este un mit. Pentru ca erau instruiti sa spuna anumite lucruri la sedinte cine nu respecta regula erau loviti pe sub masa. Vanataile insa nu erau cele mai dureroase pe langa situatia in cauza.
  2. Fata prea palida a unei angajate nu avea sa fie ceva pe placul celei care isi dorea angajati mai frumosi si mai energici. Asa se ajunge ca stilul de viata a unuia sa nu fie efectiv pe placul sefei.
  3. Ai liber si nu prea. Chiar daca obligat fortat nu avea cum sa refuze un concediu prefera sa incarce si sa constranga emotional cu privire la treaba ce trebuie facuta cand persoana nu este la munca.
  4. Seful care se schimba in birou ca si cand ar fi la propriul magazin de haine nu pare ceva grav insa grav pare cand sub o forma sau alta nu se sfieste sa se etaleze in randul femeilor angajate.
  5. Seful ce serveste cate o tarie este si el pe lista neagra. Si cand isi trimite si angajatele sa cumpere cine stie ce totul devine deja absurd si nepotrivit.

Situatiile sunt multiple. Daca nu este vorba de agresiune verbala poate interveni o altfel de constrangere pentru care angajatele sau angajatii efectiv sa se considere cei mai ghinionisti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *