Bine v-am gasit dragi prieteni la un nou articol pe site-ul meu. Vreau sa va spun cateva chestii despre cum puteti sa castigati multi bani, doar intr-o noapte, cel putin 200 de euro, acum depinde si ce puteti sa faceti. Eu de fel lucrez cu muzica, nu numai ca eu cant, ci ma duc sa dau si muzica, adica ma ocup cu sonorizarea.

Imi amintesc prima zi in care mi-a spus tata, chiar in timp ce taiam lemne, daca vreau sa ma apuc sa cant la orga, si fara dar si poate i-am raspuns un da serios. Nici ca a durat o saptamana, ca m-am pur pe treaba, si m-am dus la Scoala Populara de Arte , si nu mai stiu cati bani dadeam insa cred ca erau in jur de 10 milioane la jumate de an sau pe an, si vreau sa spun ca a fost destul de ok, insa nu cum ma asteptam.

Efectiv ce faceam ? In loc sa ma invete de pe note sau nu stiu, ceva mai calumea, el doar imi arata ce sa cant, si bineinteles cum eram eu asa prindeam imediat, deci in 5-10 minute de mine scapa, si nu stiu de ce ca in restul timpului ba mai fuma o tigara, ba mai cantam noi ceva si mai imi canta el ceva, nu prea faceam eu cine stie ce.

Problema cea mai mare a inceput sa vina mai pe la sfarsit, cand a inceput sa ne bage in grupe de cate 3, ceea pentru mine a insemnat un alt obstacol, sa nu zic ca m-am suparat serios, si chiar ai mei s-au suparat. Intr-un final vreau sa spun ca am terminat scoala, am facut 3 sau 5 ani nu mai stiu, si am terminat cu nota 10. Dupa asta m-am dus la un lautar, am facut in particular ii dadeam 40 de lei, apoi m-am dus la Palatul Copiilor si am stat in jur de jumatate de an, dar si acolo nu prea am invatat cine stie ce. Asa ca intr-un final am inceput sa ma apuc eu singur, si acum studiez si pianul, acordeonul, astea invatate de mine.

In acest moment ma ocup de Sonorizare Muzica, si vreau in mai putin de o luna sa imi fac si o firma, bineinteles cu mai multe domenii de activitate, si sa ma pun pe treaba. Vreau sa ma apuc si de fotografii, pentru ca mi-am dat seama ca si aici se castiga foarte multi bani.

Este destul de riscant cu pozele, tinand cont ca sunt atatia care se ocupa de asta, insa cu o promovare serioasa, si mai ales ca eu ma ocup pe partea de seo, voi face exact ce imi doresc, si voi promova asa cum mi-am dorit mereu propria mea afacere.

Va multumesc pentru atentie !

 

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *