relatie la distanta

O relatie in sinea ei este destul de dificil de intretinut, insa daca mai intervine si bariera distantei, devine cu atat mai greu. Pentru cei ce cauta sa faca sa mearga o relatie la distanta oferim in continuare cateva recomandari. Poate ca nu sunt cele mai bune, poate ca nu vor functiona in fiecare caz, insa reprezinta cativa pasi de facut care chiar pot fi de ajutor cand pentru o perioada trebuie sa traiti separat de partenerul/partenera de viata.

Comunicarea, desigur este cea mai importanta. Primul lucru de facut este sa va sunati, nu neaparat foarte des pentru ca exista diverse alte mijloace prin care puteti tine legatura. Cu toate acestea, macar o data sau de doua ori pe saptamana trebuie sa va asigurati ca va auziti vocile, ca purtati o conversatie directa si nu prin intermediul de mesaje scrise sau alte modalitati.

E-mail-ul – modalitate prin care poti sa ii spui partenerului/partenerei ceea ce simti, compunand un text suficient de lung sau foarte scurt, dar care sa iti exprime exact sentimentele. Cu atat este mai important e-mail-ul cu cat pe parcursul intregii zile poate nu exista timp suficient pentru a trimite mesaje sau a suna.

Intalnirile fata in fata sunt absolut necesare, chiar daca nu vor mai fi atat de frecvente. In functie de restrictia distantei, intalnirile pot fi o data la fiecare luna, la doua luni sau chiar la 2-3 saptamani.

Cum nu mai sunteti impreuna in acelasi loc, va trebui sa va amintiti datele importante, zilele de nastere, aniversarile si alte ocazii si evenimente speciale. Astfel veti putea planifica vizite-supriza, cadouri neasteptate, iesiri de weekend pentru ocaziile speciale si asa mai departe.

Intotdeauna va trebui sa va faceti timp pentru partener/partenera. Nu exista „sunt prea ocupat” daca se doreste mentinerea in termeni buni a relatiei. Chiar si cateva minute pe zi, prin orice forma de comunicare, sunt suficiente pentru a-i spune persoanei iubite ceea ce simti, cum ti-ai petrecut ziua sau chiar sa transmiti un simplu salut.

Cel mai important lucru intr-o relatie la distanta este ca ambii parteneri sa isi doreasca sa o mentina. Odata ce acest lucru este cel dorit de ambii, atunci nu exista motive pentru care sa nu functioneze.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *