Cum mi-am organizat totul pe langa casa

Cum mi-am organizat totul pe langa casa

La un moment dat oricine cauta solutii in ceea ce priveste organizarea si depozitarea. Chiar daca atunci cand spun organizare si depozitare prima imagine care vine in minte este cea a unui depozit, cu marfuri aranjate pe categorii, sau imaginea unui hipermarket, la fel foarte bine organizat, de astfel de solutii ai nevoie si acasa.

Nu degeaba vin in minte imaginile organizate ale unui depozit de marfa sau ale unui hipermarket. Ce au acestea in comun? Raspunsul – rafturile metalice pe care sunt depozitate toate lucrurile. Fara aceste rafturi metalice nu ar mai putea fi posibila o aranjare atat de buna a marfurilor, pe categorii, raioane si asa mai departe.

De ce ai avea nevoie de rafturi metalice acasa? Mai bine zis – de ce nu? Cu ajutorul rafturilor metalice – pe care, apropo, le-am cumparat de la Ingeco – mi-am amenajat foarte practic si util subsolul casei. Etajere si rafturi pentru colectia de vinuri, pentru conserve, pentru alte alimente tinute acolo la pastrare si nu numai. Asta in prima faza.

Am trecut apoi la garaj. Ca orice roman care se pricepe la toate, mai fac si reparatii pe cont propriu la masina. Aveam un dulap in care tineam toate sculele, insa niciodata nu incapeau toate. Probabil de trei ori marimea dulapului ca suprafata era ocupata si pe langa acesta de tot felul de chei, surubelnite, scule si asa mai departe. Cum la capitolul demisol am rezolvat rapid cu rafturile metalice, m-am gandit sa caut o solutie si pentru garaj. Am ajuns tot la rafturi metalice, pe doi dintre pereti, unde mi-au incaput majoritatea sculelor de dimensiuni mai mari, anvelopele, jantele de rezerva. Un alt perete l-am rezervat pentru dulapul metalic si panoul suport scule – pentru cele mai uzuale pe care le folosesc frecvent.

La Ingeco am gasit toate aceste solutii, practice si utile. De ce ar alege cineva rafturi metalice? Intrebarea poate avea multe raspunsuri. Sunt varianta ideala pentru depozitare, rafturile metalice nu se degradeaza, sunt mult mai durabile, rezista foarte bine la conditii de temperaturi joase, suporta greutati mari si lista poate continua. Nu degeaba Ingeco – producator de rafturi si piese de mobilier metalic de diverse tipuri – colaboreaza cu peste 10.000 de clienti printre care se numara si nume mari precum Metro Cash&Carry, Selgros Cash&Carry, Praktiker si multi altii. Solutiile oferite nu sunt insa neaparat destinate afacerilor, sferelor industriale sau comerciale. Chiar si sectorul rezidential poate beneficia foarte bine de toate avantajele rafturilor metalice, utile si practice in orice situatie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *