Cum obtii certificatul constatator in timp util, online

Cum obtii certificatul constatator in timp util, online

In lumea moderna, majoritatea serviciilor si-au facut transferul in mediul online. Este mai util, mai simplu si mai practic pentru toata lumea. Desigur, acum mai mult ca oricand apare si teama legata de securitatea datelor. Insa cand vine vorba de Docloud spre exemplu, ai de partea ta avantajul de a putea bifa in scurt eliberarea de certificat constatator si nu numai, in maxima siguranta.

DoCloud.ro a aparut ca o necesitate in mediul privat de afaceri din Romania. Aceasta aplicatie, app.docloud.ro, este revolutionara si unica, ce permite eliberarea a 4 tipuri de certificate constatatoare de catre ONRC. Sa intelegem mai intai de toate ce este acest tip de certificat si cum te ajuta aceasta abordare si versiune de eliberare online certificat constatator.

Certificatul constatator – ce este si cum se obtine

Acesta se refera la documentul ce cuprinde datele despre starea la zi a unei firme. Este vorba de aspecte financiare, informatii despre asociati, administratori, printre altele. Rolul acestuia este de a fi intermediar intre companie si institutii publice. Spre exemplu va fi necesar pentru acordarea de credite, pentru a participa la licitatii. Spus pe scurt, acest tip de certificat demonstreaza legitimitatea unei societati.

Pentru a obtine acest certificat este necesara completarea unui formular ce se va depune la ONRC. Solicitarea mai este posibila si prin posta, dar taxa este mai mare. Asta pana acum, caci de mare ajutor este docloud.ro.

Varianta online este de apreciat pentru ca scurteaza din timp si din sarcinile prevazute pentru a intra in posesia certificatului constatator. Spre deosebire de un alt portal, Do Cloud are avantajul de a putea fi solutia eficienta si pentru alte tipuri de certificate ce sunt necesare.

Cum functioneaza? Prin crearea unui cont in aplicatie. Acesta este securizat cu parola si date personale. Prin intermediul unei astfel de aplicatii facturile se genereaza automat, iar plata se poate face prin card bancar sau prin virament bancar. Concret, pentru necesitate de a obtine acel certificat constatator emis de ONRC sunt necesare aproximativ 5 minute, dupa ce se confirma plata aferenta acestui serviciu. Acest document este semnat si are statut de document oficial.

Pentru ca s-a simtit nevoia de a elimina din birocratia ce ocupa timp important din activitate, Do Cloud a devenit un adevarat aliat, ce sporeste productivitatea; avantajele de folosire ale unei aplicatii de acest gen sunt in masura sa demonstreze concret si practic cata utilitate exista in folosirea unui astfel de instrument.

DoCloud.ro si de ce te vei orienta spre folosirea aplicatiei cu acest nume

O aplicatie de acest gen este usor de folosit si se bazeaza pe servere performante ce nu cedeaza. Este frustrant sa stii ca ai o solutie, dar ca aceasta este disponibila doar uneori. Nu este cazul aici. Totul este structurat in asa fel incat sa poti parcurge cu usurinta pasii necesari spre solicitarea de certificat. Se includ si sisteme de alerte pentru diverse aspecte, chiar si alerte de tip SMS pentru expirarea ITP-ului sau a RCA-ului.

Aplicatia este gandita in asa fel incat sa ofere un grad ridicat de securitate a datelor. Include si suport dedicat. Mai multe descoperi in cadrul paginii oficiale, docloud.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *