mutatmutat

Exista momente in care ai nevoie de o schimbare. Pleci din chiria in care stai si te muti in alta parte, te muti in casa noua, situatiile sunt diverse. Se pune intrebarea cum poti face sa reduci cheltuielile cu mutatul mobilierului din vechea in noua locatie.

Poate ca te-ai gandit sa angajezi o firma de mutari, insa cand vezi preturile s-ar putea sa te razgandesti. Astfel de servicii sunt destul de costisitoare, o varianta mult mai ieftina ar fi sa faci totul pe cont propriu. Daca si aceasta optiune pare sa aduca prea multe batai de cap, analizeaza din nou optiunea unei firme care sa se ocupe de mutare si tine cont si de urmatoarele sfaturi.

1. Debaraseaza-te de lucrurile de care nu mai ai nevoie. Piese vechi de mobilier care nu iti mai sunt utile, patutul copilului care ocupa spatiu degeaba pentru ca a crescut si nu il mai foloseste si asa mai departe. Le poti vinde, le poti dona, ideea e ca vei cheltui cu mutatul lor fara rost.

2. Demonteaza si asambleaza mobila singur. Lasa doar mutatul efectiv, transportul dintr-o locatie in alta celor de la firma de mutari, in acest fel vei economisi.

3. O alta modalitate de a reduce cheltuielile cu mutarea este sa impachetezi totul singur, sa nu lasi asta in seama celor de la mutari. In plus, poate ca nu vor fi atenti cu anumite piese mai fragile si acestea vor ajunge afectate de manipularea gresita la noua destinatie.

4. Daca ai multe de mutat, cel mai bine ar trebui sa inchiriezi o masina mai mare, un camion – de preferat. Vei suporta doar aceasta cheltuiala iar mobilierul si tot ceea ce ai de mutat le poti aranja apoi singur.

Mutarea sau relocarea poate fi destul de costisitoare, indiferent ca se face in acelasi oras sau in cu totul alta zona. Cheltuielile pot fi insa considerabil reduse cu putina planificare si informare. In plus, banii economisiti pot fi folositi apoi pentru amenajarea si decorarea noii locuinte.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *