amenajare curte

Atunci cand cautam sa ne crem cel mai practic spatiu exterior casei, cautam si cele mai bune solutii pentru asta. Poate ca dispunem pe langa locuinta de o curte mai mare sau de o gradina verde. Si terasa poate fi avuta in vedere, in aceeasi masura. Ce am putea face pentru a schimba fata spatiului nostru exterior?

Fii creativ si joaca-te cu luminile. Foloseste-te de lumini si de jocurile de lumini cu structurile speciale pentru spatiul exterior si ai grija sa se potriveasc pe timp de noapte. Poti alege acele lampi solare care sa se incarce ziua cu lumina naturala, pentru ca seara sa poata reflecta o luminozitate placuta si suficient de puternica pe alee sau in anumite locuri din curte si gradina.

Joaca-te, de asemenea, si cu culorile puternice pentru a atrage atentia asupra mobilei si pieselor din exteriorul locuintei. Nu se poate ca aceleasi culori pamantii pe care le folosesti pentru in casa, sa le folosesti si afara, deoarece se pot confunda cu elementele naturale din curte si gradina. Foloseste, asadar, cele mai aprinse si estetice culori si nuante pentru a reflecta personalitatea vie a spatiului exterior.

In aceeasi masura, legat tot de lumina de afara, poti sa instalezi niste structuri de iluminat minunate care sa evdientieze arhitectura casei si a niselor din gospodarie. Poate ca ai un foisor, o terasa frumoasa si spatioasa sau un gratar de piatra. De ce sa nu atragi atentia asupra lor?

Poti dispune de o bucatarie exterioara. Bucataria este, de cele mai multe ori, inima casei, insa poate fi la fel de potrivita si in curte pe post de bucatarie de vara. Astfel, bucataria va deveni centrul activitatilor tale din exterior, asadar trebuie sa o aranjezi si sa o mobilezi cum se cuvine.

De asemenea, poate ca ti-ar placea sa joci in stil mare, cu piscina sau un iaz frumos. Daca nu iti doresti sa ajungi chiar pana intr-acolo, macar instaleaza o mini fantana arteziana cu pesti colorati.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *