Cum sa importezi imagini externe in WordPress

Cum sa importezi imagini externe in WordPress

Ai migrat site-ul tau pe WordPress si ai realizat ca imaginile tale inca trimit spre vechile surse? Importarea imaginilor externe poate fi uneori dificila. Ei bine, nu trebuie sa fie asa. Fie ca migrezi de pe Joomla, Weebly, Tumblr, WordPress.com sau alta platforma, avem solutia pentru tine. In acest articol, va vom arata cum sa importezi imagini externe in WordPress cu doar putine click-uri.

Daca folosesti unul din importerii WordPress, atunci imaginile tale sunt importate in mod default. Poti sa vezi daca au fost importate mergand la sectiunea Media in WordPress admin. Daca vezi ca imaginile sunt deja acolo insa URL-urile trimit spre vechea sursa, ai nevoie doar de plugin-ul Velvel Blues Update URLs pentru a updata URLurile.

Pentru cei care nu isi vad imaginile in Media, continuati sa cititi.

Importarea imaginilor externe in WordPress

Vom folosi un plugin numit Import External Images. Acest plugin face copii locale ale tuturor imaginilor existente intr-un post si mai apoi, le adauga drept atasamente tip galerii pentru acel post. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa instalezi si sa activezi plugin-ul. Dupa activarea plugin-ului, mergi la Media > Import Images. Acest plugin va cauta imaginile externe din posturi. Tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe Import Images Now pentru a importa toate aceste imagini.

Import external images in WordPress

Plugin-ul Import External Images importa 50 de imagini in acelasi timp pentru a rula bine. Oricum, daca intampini eroarea memory exhaust atunci poti mari limita de memorie PHP. Odata ce a procesat 50 de imagini, plugin-ul iti va arata numarul de imagini ramase. Click pe butonul Import Images Now pentru a continua.

Iti va arata si imaginile linkate in post editor, in caz ca vrei sa le importezi selectiv. Tot ce trebuie sa faci este sa mergi la ecranul de editare al postului specific si sa importezi imaginile pe care le doresti.

Import external images inside a post

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *