Alegand calea cea mai usoara pentru a trece prin viata este solutia cea mai des intalnita printre oameni. Este mult mai confortabil sa o luam pe drumul cel mai usor in cele mai multe situatii pentru ca trebuie sa o recunoastem: Ni se intampla prea multe in aceasta viata, incat nu ne mai trebuie sa ne asumam si alte provocari inutile, pentru a nu o complica mai tare.

Nu avem nevoie de sfaturi si predici despre cum sa ne traim vietile si despre cum sa facem mai bine pentru a izbuti sa trecem cu bine prin ele, chiar daca uneori avem nevoie de asa ceva. In schimb, ar trebui sa recunoastem faptul ca lipsa unor provocari in viata noastra ne forteaza sa traim niste vieti mediocre si obisnuite.

La un moment dat toti vom simti ca ne lipeste ceva sau cineva in viata, si chiar daca nu ne dam seama exact ce anume, stim ca ne lipseste sigur. Nu este vorba de o lipsa sau de nemultumire, este mai mult un strigat, o chemare catre ceva mai mult, ceva diferit sau poate ceva mai bun.

Ne implicam in relatii de dragoste pentru ca ceea ce consideram noi a fi bine este faptul de a fi cu cineva, mai degraba decat a fi singur. Acceptam unele oferte de joburi pentru ca acestea sunt mult mai bune decat a sta pe liber, sau a astepta ca ceva mai bun sa apara, sau ma degraba sa riscam sa nu fim contactati in eventualitatea altor joburi potrivite.

Ramanem prinsi in niste prietenii din care nu mai simtim ca facem parte, ca nu mai oferim si nu ni se mai ofera nimic, insa mai mult pentru ca sunt benefice din alte puncte de vedere si datorita faptului ca sunt vechi si ca am investit atat timp si sentimente in ele. Asa ca cel mai bun lucru este de a nu ramane prins in situatii in care doar te complaci, si sa treci mai departe si sa-ti traiesti viata la maxim.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *