despartire

Nu exista cale de mijloc in despartiri: acestea sunt poate una din cele mai urate experiente din viata noastra. Fie ca vorba de o relatie mai lunga sau una abia inceputa, acestea se caracterizeaza prin cele mai urate sentimente – dor si ne consuma timpul si energia. Distragerile sunt necesare uneori, iar o simpla vizita intr-un bar nu este chiar asa folositoare. Descopera o lista de lucruri amuzante care te fac sa pui din nou accentul pe tine, si nu pe fostul tau iubit.

Probabil cel mai important lucru dar si cel mai dureros este ca iti lasi prietenii in urma in momentul in care esti intr-o relatie. Daca intr-adevar ai prieteni buni acesti vor intelege ca vrei sa iti petreci mai mult timp cu iubitul tau, insa nici nu te vor lasa la greu, dandu-ti posibilitatea sa mai prinzi ce ai pierdut din urma. Fie ca doresti o pauza sau sa plangi pe umarul cuiva, prietenii sunt cel mai bun sistem de sprijin in astfel de cazuri.

Cumparaturile nu pot fi cel mai bun mod de a-ti umple timpul cu ceva, in cazul unei despartiri. Insa, cumpararea unor lucruri marunte te pot face fericita si iti lumineaza garderoba. Chiar si ceva foarte mic, cum ar fi un nou accesoriu, iti poate aduce o multime de complimente.

Poate ca iubitului tau nu ii placeau filmele romantice si siropoase. Acum este sansa ta sa urmaresti cele mai recente filme sau episoade din serialele tale preferate. Poti povesti despre actiunea filmelor cu prietenii tai, si astfel iti vei umple gandurile cu altceva.

Nu este necesar sa-ti tunzi parul ca Gwyneth in Sliding Doors, dar schimbarea stilului sau adaugarea de putina culoare in parul tau iti poate spori increderea in tine. Daca esti foarte atasata de coada de par pe care o ai, si nu vrei sa renunti la ea, poti adauga pun luciu culorii pe care o ai deja.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *