Cu acest articol doresc sa ma inscriu la concursul organizat de Vodafone Romania si BlogalInitiative la care pot castiga un voucher de 750 euro valabil in orice magazin Vodafone din tara.

Ca sa ma pot inscrie la concurs trebuie musai sa raspund la intrebarea: „De ce imi doresc de la Vodafone un iPhone 5?” Nimic mai simplu, este foarte usor sa te inscrii ramane sa vedem cu castigarea daca va fi la fel de usor avand in vedere cati s-au inscris. Totusi mizez pe articol, care sincer nu stiu daca e cel mai bun, il scriu pe fuga pentru ca trebuie sa plec la scoala.

Si acum sa va raspund la intrebare domnilor organizatori, de ce imi doresc eu iPhone5? Imi doresc foarte mult pentru ca este un iPhone, nu are rost sa spun toate detaliile (dar pentru curiosi gasiti tot ce vreti sa stiti -> www.vodafone.ro/iphone) si ce este schimbat fata de iPhone4/4S, imbunatari etc. Sunt sigur ca toata lumea stie ce are noul iPhone insa designul si procesorul puternic ma impresioneaza foarte mult. Desigur despre calitatea componentelor nu are rost sa discutam.

Pretul este singur impediment, poate pretul face un iPhone sa fie atat de special. Il face special prin a fi unic intr-un grup de prieteni e genul de telefon ce atrage atentia si desigur poate si invidia insa sunt sigur ca daca voi castiga acest voucher si imi voi achizitiona un iPhone 5 cu el ma voi descurca cu invidiosii. Imi mai place si pentru acele ” Top Games for iPhone ” ce le gasim peste tot pe net astfel avem mii de aplicatii utile.

Dar pana aici cu povestea, cert e ca imi doresc foarte tare un iPhone pentru ca e unic si pentru ceea ce stie sa faca.! Succes tuturor participantilor.

 

Personal pentru un telefon mai mare va recomand tastatura tableta, dar cand te uiti la generatia asta cat este de avansata si cat sunt de mari telefoanele parca zici ca sunt fier forjat .

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *